Kinek gyermekének osztálytársa covid gyanús és karantént rendelnek el, mégis hogyan tanácsolhatjátok azt, hogy hétvégén nyugodtan menjen csak a gyerek bárhová?
A tegnapi kérdés akasztott ki rendesen.
A fiú osztálytársa lett covidos, simán lehet a gyerek hordozó.
Az én egyik szeretett rokonom, pont egy ilyen gyerektől kapta el a koronavírust novemberben és halt meg. Nem volt idős, és nem volt kiegészítő betegséget.
De menjen a gyerek nyugodtan közösségbe, hiába vírusos az osztálytrása, menjen csak és fertőzze meg másnak is a nagyapját, szüleit, és halljanak meg ők is igaz?
Hát had menjen! Az Élet nem áll meg.
Ismerősödnek nem volt szerencséje, ez van.
igen, tudom, többen írtátok, hogy maradjon.
Én nem értem azt az anyukát sem, hogy viszi a gyerekét, pedig simán lehet tünetmentes hordozó, de ő letojja mások egészségét
Egy másik barátnőm fiának egyik osztálytársa is vírusos lett, elrendelték a karantént, senkinek semmi tünete, mégis 9 gyerek pozitív lett.
Sajnos amíg az intézkedések egy vicc, addig nehéz komolyan venni.
Gyerekem ovijában volt covidos és egyszer sem zárták be még a csoportot sem. Szóltak a kismamáknak, hogy ha lehet ne vigye a gyereket, ennyi volt az intézkedés. Indok: "Nem akarunk pánikot."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!