Karantén alatti terhesgondozás?
12 héten elég menni, ha nincs semmi vészhelyzet.
Ha egészséges rendelesre akarsz menni akkor csinaltatas pcr tesztet.
Egyetlen külföldi utazás se szükséges, max ha temetésre mész, az meg itt egyértelműen nem játszik, de mindegy.
Menj el az első vizsgálatra utazás előtt.
Én nem mondanám, hogy a 12.héten elég először menni....
Nekem ez a 4. Terhességem, 4éven belül. Az első méhenkívüli volt. A masodik most 2éves fiam. A harmadik üres petezsák. Most 10hetrs vagyok.
A 2 terhességemnél, főleg az elsőnél, ha nem lát időbe doki, ott iszonyú baj lett volna...
Nekem sem lenne az az ok, ami miatt kockáztassak.
Nembeszélve arról, hogy az első trimeszter nem csak 1 ultrahangból áll...
Én elmennék még utazás előtt is, de ha minden rendben, akkor nem muszáj. Méhenkívüli úgyis kiderülne már mielőtt mentek. Vészhelyzetben külföldön is elrohanhatsz magánrendelésre.
Utána van a 12.heti uh, de arra meg pont visszaértek.
Egyébként sok külföldi országban a 12. heti az első uh, úgyhogy én nem aggódnám túl ha addig nem jutok el.
Nekem 8 hetesen állapították meg a terhességet, utána 12 hetesen voltam a genetikai uh-n. Amit 13+6-ig csinálnak. Szóval ne aggódj, menj el utazás előtt, és kérj időpontot a 12 hetes uh-ra a karantén utánra.
Annyiból talán ne hagyd az első vizsgálatot későre, hogy még védőnőhöz is kéne menni a kiskönyvért, laborba, meg háziorvoshoz és fogorvoshoz az első trimeszterben. De ha 7-8 hetesen elmész, a 9. hétig még egy részét el is tudod intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!