Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Járnátok így ehhez az orvoshoz...

Járnátok így ehhez az orvoshoz terhesgondozásra?

Figyelt kérdés

Van egy orvos, korábbi terhességeimet is ő gondozta, illetve a szüléseimet is ő vezette le. Magánrendelése van, de eddig abban a kórházban vezetett le szülést, ahová amúgy is tartozom. Most átment egy magánkórházban.

A mostani terhességem is gondozná a magánrendelésén, ami jó, mert benne ugye már bízom, viszont szülni csak a magánkórházban tudnék nála. Ami saccperkb egy millió forint körül van. Nekem ez nagyon nagy összeg, nem is szánnék ennyit rá. Viszont van-e értelme így hozzá járni, vagy jobb egy olyan orvos, aki végigkíséri a terhességet és a szülést is levezeti?

2021. márc. 1. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Már nincs fogadott szülész államiban,szóval járhatsz nála, a szülést úgyis ügyeletes vezeti le, ha nem a magánkórházas megoldást választod.
2021. márc. 1. 10:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor viszont teljesen mindegy is, hogy ki gondozza a terhességet. Mert például az sztk-s orvos nagyon jó, terhességen kívül járok hozzá is. De ő szülést már nem vezet. Ennyi erővel akkor mehetnék hozzá is ingyen.
2021. márc. 1. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha az sztk-s orvos nagyon jó, akkor felesleges magánba járni szerintem.

Kivéve, ha magánban könnyebben kapsz időpontot mondjuk.

2021. márc. 1. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam sztk-ra és ellette magánhoz is de ügyeletben szültem. Az sztk-n futószalag szerűen megy minden(ki). A magán rendesen meghallgatott, kikérdezett, a vizsgálatok alatt magyarázott, babamoziztunk, kaptam képeket, bármit és bármennyit kérdezhettem. Nekem ez fontos volt...de nem akartam a szülésért fizetni.
2021. márc. 1. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amig a tergesseg problema mentes, ha nincs szukseged a lelked apolgatasara, nincs ezer kerdesed, nem vagy tulparas akkor matadnek Sztkban.
2021. márc. 1. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze ha jó az sztk-s mehetsz hozza. En mondjuk az első terhessegemet sztk alapon vittem részben végig (mellette a Czeizelbe jártam) de a fel napon ráment folyton. Ez a része annyira nem jó.
2021. márc. 1. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!