Akinek a kismama pocakja előre nől,annál szemből meg hátulrol nem lehet megmondani,nem lehet látni,hogy babákat,vagy babát vár?
Már valahol a harmincadik hét után jártam, amikor bementem egy boltba. Háttal álltam az eladónak amikor kérdezte, hogy mit szeretnék. Mondtam, hogy olyan felsőt, amiben elfér a hasam. Erre ő kapásból rávágta, hogy minek nekem, nem is vagyok kövér.
Akkor fordultam meg, hogy kövér nem, de terhes az vagyok.
Szegényem nem győzött magyarázkodni, hogy ne haragudjak, de hátulról nem látszott egyáltalán.
Nekem kicsi is volt a hasam, meg előre nőtt, hátulról nem, és ha sötét ruhában voltam, akkor előlről se nagyon lehetett látni.
Ahogy előttem is írták azért ilyenkor a nők tartása, járása megváltozik, azon észre lehet venni. De nekem pl van egy olyan képem, amin egy fekete kötött, testhez simuló ruhában vagyok előröl fényképezve és senki se mondaná meg, hogy pocakom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!