Mikor érdemes időpontot kérni?
Időpontot kérni most kedden érdemes már 😄 ezt csak azért mondom, mert a körzetekben egy nőgyógyász van, és min egy hónap múlvára adnak időpontot hozzá.
Érdemes úgy számolni, hogy 7. hét környékére kerülj oda,akkor biztos a szívhang és nem vagy elkésve semmiről sem.
Időpontot kérni minél elöbb... én pl az sztk-ba 5hetesen kértem, már csak a 11.re tudtak volna adni...
Egyébként 7.hét elött nem érdemes.
3!
Engem konkrétan lecsesztek emiatt, mert azt kellett volna megmondanom, hogy melyik héten szeretnék időpontot (dátumra).
Nekik nincs idejük számolgatni...
3!
Tőlem sose kérdezték, hogy milyen okból akarok időpontot kérni a nőgyógyászhoz.
Lehet, ha a szülészeti klinikára mehetnék, akkor ott számolnak, de a rendelőintézetben nem kérdezik meg az indokot és nem is számolnak. Közlik, hogy mikor van legkorábban időpont. (Pécs)
Amikor pedig az egyik kötelező uh-ra kértem időpontot a szülészeti klinikára, számolt a recepciós minden adattal, majd adta az időpontot, ami "hivatalosan" már késő, de ezt tudta csak adni, sajnálja.
Lehet mindenhol máshogy működnek a dolgok, a legbiztosabb, ha a kérdező kedden telefonál és meglátja, hogy mi alapján adnak időpontot, előtte megnézi, hogy most mennyi hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!