Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Budapesten hova érdemes menni...

Budapesten hova érdemes menni 4D ultrahangra? Mielőtt mennénk, mennyi idővel előtte kell időpontot kérni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a Kleopátra házban voltam, nagyon kedvesek voltak, kb 2 héttel előtte kértem időpontot.
2009. márc. 25. 09:28
 2/9 A kérdező kommentje:
És mennyibe került?Mit tartalmazott az ár?
2009. márc. 25. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

szia. Én is a Kleopátrába fogok menni. Ez a honlapja. :) És sok jót hallottam róla.

2009. márc. 25. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Tavaly ilyenkor voltam, ha jól emlékszem 15.000 Ft volt, adtak egy DVD-t, amin a babáról készült "film" volt zenével, szívhanggal, egy CD-t képekkel és kinyomtatva pár képet.
2009. márc. 25. 09:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Istenhegyi Klinika a XII.kerületben. Előtte való nap is lehet időpontot kérni. Nagyon alaposak. Nem mennék soha máshová. Kapsz képeket (6-7 db) + dvd-t. A sima uh 12 ezer, a kombinált genetikai szűrés 28 ezer (vérből + uh).
2009. márc. 25. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Én a Mátyásföld klinikán voltam Beleznay Katalinnál.

12 ezer volt az ultrahang, a dvd zenei aláfestéssel készült és a szívhangot is rögzítették + képek (a képeket e-mailben küldték át).

Legalább 2 héttel előtte be kell jelentkezni, mert sokan járnak oda. Szerintem reális áron dolgoznak és rendesek.

2009. márc. 25. 09:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mi tegnap voltunk a 4D-Genesis-nél babamozin. Nagyon aranyos volt a szonográfus, egy órát küzdött a pöttömmel, hogy jó felvételt tudjon csinálni. Pont akkor ásított egy nagyot a kis rosszcsont amikor elkezdtük a felvételt, és onnan már csak aludni szeretett volna. Kaptam csokit, colát, cukrot, mindent, de semmi nem hozta lázba. De a végére igazán klassz képek sikeredtek. 10.500 Ft a felvétel, amit megkapsz dvd-re írva + egy kinyomtatott fotó. Ha az összes elkészített fotót is szeretnéd megkapni az + 1.500 Ft cd-re írva. Mi így 12.000 Ft-ot fizettünk, de a következőnél, ha visszük a dvd-t és a cd-t, már csak a 10.500 Ft lesz. Hétvégén is lehet hozzájuk menni, és elég pár nappal korábban bejelentkezni.
2009. márc. 25. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is az Istenhegyi Klinikát ajánlom,nagyon alaposak és kedvesek!Az árat már elöttem leírták!A következő babómmal is oda megyek!
2009. márc. 25. 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a Barros utcában voltm. Most is van akció. Nagyon kecvesek, kb 2 héttel előre jelentkeztem be.

[link]

2009. márc. 25. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!