Milyen lányos apának lenni????
Első sorban lányos apák véleményére lennék kíváncsi,de anyukák is nyugodtan írhatnak! Párom jelenleg 30. hétben van, úgy néz ki lányunk fog születni.
De valahogy már a gondolatától is irtózok. Mindig is fiú gyermekre vágytam,
sajnos nekem apámmal soha nem volt meg az az igazi apa-fiú kapcsolat.Lehet
ebből adódóan is fiút szerettem volna.
Félreértés ne essék,semmi bajom a nőkkel,lányokkal.Csak egyszerűen nem fogok tudni mit kezdeni egy kislánnyal,és egyre nagyobb bennem a félelem ez irányában.
Többek között szerintem egy nő a mai világban rengeteg veszélynek van kitéve:
-Nem kívánt terhesség
-Szexuális zaklatás
-Nemi erőszak
-Fizikális bántalmazás
-Ha elmegy egy szórakozóhelyre bármit belekevernek az italába!
2.gyerkőc sajnos nem jöhet szóba mivel párommal már eléggé benne vagyunk a korban. Ő 42,én 40 éves vagyok.
Tudom ,hogy egy kislány mennyi aranyos,de amikor esetleg tini korba lép abba nem gondolnak bele azok a férfiak akik kislányt szeretnének?Valahogy nem tudom felfogni ezt az egészet, szerintem maga a pokol egy tinédzser lány! Köszi a válaszokat előre is,akár pozitív akár negatív!
3 lányunk van. Férjem tipikus lányos apa. Imádja és nem bánja, hogy csak lányai vannak.
Egy lány mindig apás. Irigylem mert teljesen más a kapcsolatuk mint nekem velük. Minden kislány "szerelmes" az apukájába. Apa az "isten"
Egy fiú mindig anyás.
Apám is fiút akart, 2 lánya lett én vagyok a kisebb. Fiúsan neveltek amit nem bánok, nem vagyok törékeny.
Hát nem tudom mennyi ffi fog itt válaszolni, nem nagyon vannak itt.
Annyit mondanék, hogy apám ezerszer büszkébb rám, mint a drogos, munkakerülő fiára. Én tiniként nem züllöttem el, ő igen. Akkor most ki is van nagyobb veszélyben? Szerintem az aki nem tud nemet mondani a speedre, de azért dédelgesd csak az álmot egy tökéletes kisfiúról, miközben lehet felnő melletted egy tökéletes kislány. Viszont ha most nem tudsz az agyadban átkattintani valamit, akkor én is a pszichológust javaslom, mert az a kislány jobbat erdemel, mint amit jelenleg adni tudsz neki. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!