3dik trimeszterbe ki hogyvan Milyen fajdalmak várhatók mire szamitsak?
Nekem egyelőre közel sem olyan nehéz vagy fájdalmas, mint amilyenre számítottam. Nehezebb megfordulnom egyik oldalamról a másikra, felállni, de ennyi. Ha többet mozgok, akkor erősebben fáj a derekam és esetleg ha tényleg sokat sétáltam, akkor a csípőm/szeméremcsontom fáj, de ez egy kiadós alvással teljesen el is múlik.
A baba rugdos erősebben, néha elég jól betalál, az tud fájni. Így kb ennyi, ami a második trimeszterhez képest változott. Most vagyok 35 hetes. Várom még, mint hoz a maradék 4-5 hét, de őszintén eddig ez közel sem olyan durva, mint amitől tartottam.
Mások viszont sokkal jobban megszenvedik a végét, ez abszolút egyénfüggő. Nincs általános szabály, hogy ez vagy az biztosan jelentkezni fog és tutira számíthatsz rá. Ahogyan az eddigi trimeszterekben is, itt is ugyanúgy mindenki másképp éli meg, mások a nehézségek, egy a közös, hogy a végén mindenki megszüli a babáját, bent biztosan nem marad. Hogy az oda vezető út hogy alakul, az pontosan annyiféle lehet, ahányféle kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!