Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudtátok feldolgozni,...

Hogyan tudtátok feldolgozni, hogy a 3. gyermeketek nem olyan nemű lett, amilyet szerettetek volna? Pl: két fiú után a 3. is fiú, vagy fordítva.

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én sok ilyen családot ismerek. pl párom anyukájának 6 nővére van, fiú egy sem, szerintem ez nagyon érdekes. olyat is ismerek, ahol 3 fiú után bevállaltak egy negyedik gyereket is, mert kislányt akartak, de ő is fiú lett. nyilván imádják, de azért lányról álmodoztak. aztán sokaknak bejött, barátnőméknél 2 lány után egy késői babát is vállatak, de nem titkolták, hogy megint lányt akarnak, nekik sikerült is. ha nekem 2 fiam vagy 2 lányom lenne picit biztos csalódott lennék, ha a harmadik is olyan nemű. ettől még imádnám, ha nem lenne hiányérzetem, de ha az ember az uh-n azt vizionálja, hogy mondjuk lánykaruhákat vesz és copfot köt és közlik, hogy megint fiú egy pillanatra szerintem azért lehet az emberben csalódottság. de az ahogy jött úgy megy is.
2010. aug. 18. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Akkor lehet, hogy én lelketlen rossz anya vagyok/leszek, de én mindenképpen kislányt szeretnék elsőre. Nyilván, ha választhatnék, hogy egészséges legyen vagy kislány legyen, akkor egyértelmű, hogy egészséges legyen, de itt most kizárólag a nemről van szó, mindenki számára természetesen az a legfontosabb hogy minden rendben legyen a babájával. Számomra is. De megmondom őszintén, igenis csalódott leszek, ha megmondják, hogy fiú. (14 hetes)
2010. aug. 18. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
itt nem arról van szó h ki mit remél titkon.persze h az emberek titkon remélik h lány vagy fiú legyen.itt arról van szó h mit kell azon feldolgozni ha nem olyan nemű amilyet szeretene az illető?
2010. aug. 18. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy egészséges, hogy egyáltalán megfogant és ne keseregj ha olyan nemű mint a testvérkéi.
2012. okt. 5. 17:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Jéé, de régi ez a kérdés! Én 14 hetesen írtam, hogy mindenképpen kislányt szeretnék. Azóta van egy 20 hónapos fiam. :D Imádom természetesen, de ajánlom, hogy a következő lány legyen!!! :D
2012. okt. 12. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!