Hogyan tudtátok feldolgozni, hogy a 3. gyermeketek nem olyan nemű lett, amilyet szerettetek volna? Pl: két fiú után a 3. is fiú, vagy fordítva.
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 13:33
11/15 anonim válasza:
én sok ilyen családot ismerek. pl párom anyukájának 6 nővére van, fiú egy sem, szerintem ez nagyon érdekes. olyat is ismerek, ahol 3 fiú után bevállaltak egy negyedik gyereket is, mert kislányt akartak, de ő is fiú lett. nyilván imádják, de azért lányról álmodoztak. aztán sokaknak bejött, barátnőméknél 2 lány után egy késői babát is vállatak, de nem titkolták, hogy megint lányt akarnak, nekik sikerült is. ha nekem 2 fiam vagy 2 lányom lenne picit biztos csalódott lennék, ha a harmadik is olyan nemű. ettől még imádnám, ha nem lenne hiányérzetem, de ha az ember az uh-n azt vizionálja, hogy mondjuk lánykaruhákat vesz és copfot köt és közlik, hogy megint fiú egy pillanatra szerintem azért lehet az emberben csalódottság. de az ahogy jött úgy megy is.
12/15 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy én lelketlen rossz anya vagyok/leszek, de én mindenképpen kislányt szeretnék elsőre. Nyilván, ha választhatnék, hogy egészséges legyen vagy kislány legyen, akkor egyértelmű, hogy egészséges legyen, de itt most kizárólag a nemről van szó, mindenki számára természetesen az a legfontosabb hogy minden rendben legyen a babájával. Számomra is. De megmondom őszintén, igenis csalódott leszek, ha megmondják, hogy fiú. (14 hetes)
13/15 anonim válasza:
itt nem arról van szó h ki mit remél titkon.persze h az emberek titkon remélik h lány vagy fiú legyen.itt arról van szó h mit kell azon feldolgozni ha nem olyan nemű amilyet szeretene az illető?
14/15 anonim válasza:
Örülj hogy egészséges, hogy egyáltalán megfogant és ne keseregj ha olyan nemű mint a testvérkéi.
15/15 anonim válasza:
Jéé, de régi ez a kérdés! Én 14 hetesen írtam, hogy mindenképpen kislányt szeretnék. Azóta van egy 20 hónapos fiam. :D Imádom természetesen, de ajánlom, hogy a következő lány legyen!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!