Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent az ha azt modják,...

Mit jelent az ha azt modják, hogy alacsony lett az eredményem az afpnél? BAj van a babával?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, de baj lehet. További vizsgálatra fognak küldeni.
2010. aug. 18. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

ne aggódj! az afp-t külföldön már nem végzik, mert pontatlan. sokakat riogatnak vele, hogy baj lehet a babával, de nem megbízható az eredméyn, tehát nem szabad komolyan venni! Nekem is alacsony volt, és egy szuper egészséges kislányom született! A barátnőmnek mind2 gyereknél sok betegséget mutatott az afp és még a genetikai uh. is, és mind2 gyerek egészséges, kis vasgyúró.

Én az uh. után megnyugodtam, és nem érdekelt, hogy a doki mit károg az afp miatt.

2010. aug. 18. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nyugi! Nekem is alacsony volt, elküldtek pestre az 1sz női klinikára. Egy hónapra rá kaptam időpontot. Velem egy hónapig nem lehetett beszélni. Közben én elmentem 4d re is ott azt mondták hogy minden rendben. Pesten kb 20 perc alatt végeztem mindennel. Ott is azt mondták hogy minden ok. Mivel a kombinált tesztem is az ultrahangok is és a nyaki redő is jó volt. Neked is valószínű nem jó időben vették le. Egyébként az alacsony donw kóra utalhat. Kitartás . Minden rendben lesz.
2010. aug. 18. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is alacsony lett, küldtek is genetikára a 18. héten. Persze eközben én végig aggódtam. Amúgy előtte nekem is minden eredményem jó lett, a kombinált teszt is. Aztán kiderült, hogy nincs semmi baj, a baba szépen fejlődik.

Ez a hülye AFP...jaj, csak törölnék már el ezt a vizsgálatot! Leginkább arra jó, hogy az ember szívbajt kapjon!

Ne aggódj, reméljük semmi baj nem lesz!

2010. aug. 18. 12:53
 5/5 anonim válasza:
Nekem is rossz lett,de az orvos nem is foglalkozott vele,mert a kombináltam az jó lett!
2010. aug. 18. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!