Mit jelent az ha azt modják, hogy alacsony lett az eredményem az afpnél? BAj van a babával?
ne aggódj! az afp-t külföldön már nem végzik, mert pontatlan. sokakat riogatnak vele, hogy baj lehet a babával, de nem megbízható az eredméyn, tehát nem szabad komolyan venni! Nekem is alacsony volt, és egy szuper egészséges kislányom született! A barátnőmnek mind2 gyereknél sok betegséget mutatott az afp és még a genetikai uh. is, és mind2 gyerek egészséges, kis vasgyúró.
Én az uh. után megnyugodtam, és nem érdekelt, hogy a doki mit károg az afp miatt.
Nekem is alacsony lett, küldtek is genetikára a 18. héten. Persze eközben én végig aggódtam. Amúgy előtte nekem is minden eredményem jó lett, a kombinált teszt is. Aztán kiderült, hogy nincs semmi baj, a baba szépen fejlődik.
Ez a hülye AFP...jaj, csak törölnék már el ezt a vizsgálatot! Leginkább arra jó, hogy az ember szívbajt kapjon!
Ne aggódj, reméljük semmi baj nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!