Meg néznétek a tesztem ?
Predictor tesztet vettem , most erősebb a tesztem a komtroll vonaltol jól értelmeztem ? Ennyire sok hcg lenne a szervezetemben ? Nem reggeli teszt most csináltam egy 10 perce kb .
Nagyon bunkók vagytok! :D Tisztelet a kivételnek!! Nem az volt a kérdése, hogy pozitív-e, hanem az, hogy a tesztcsík az erősebb vagy a kontrollcsík. El sem olvastátok gondolom a kérdést, csak ideböfögtetek valamit a kérdezőnek.
Úgy értelmezem én is egyébként, hogy a tesztcsíkod az az erősebb tényleg. Késik már a menstruációd? Esetleg én lehet csinálnék még egy tesztet. Ettől függetlenül ez pozitív :)
Nem kertem gratulaciot .... tartasatok meg magatoknak 🤣
Koszonom aki normalisan valaszolt , veszek holnap egy masik tesztet , de igen mar kesik 6 napja .
Hát ha 6 napja késik ne csodálkozz hogy ilyen.. Enyém xepil 25 ös ilyen volt a nemvárt napján: [link]
A te teszted 10es, extra érzékeny.
Nem ertek a tesztekhez , dmbe ezt adta az elado , hogy ezt probaljam meg . 💁♀️
Milyet kellene akkor vegyek ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!