Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ételeket ajánlotok...

Milyen ételeket ajánlotok terhesség alatt?

Figyelt kérdés
A férjemmel elég egészségtelenül táplálkoztunk eddig sajnos, mivel sokat dolgoztunk többnyire gyorskaját rendeltünk. Ha főztem akkor általában kiadósat, mint pl a pörkölt, illetve ipari mennyiségű tésztát fogyasztottunk. Most várandós vagyok és próbálok egészségesebben enni. Az influencerek által reklámozott csirke-bulgur-zöldség kombón túl tudtok ajánlani néhány ételt ami nem szénhidrátbomba? Az utóbbi időben csináltam többféle főzeléket, paradicsomos káposztát, ilyesmikre gondolok. Vagy esetleg tudtok olyan weboldalt ahol ilyen receptek vannak?
2021. márc. 5. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress rá, hogy milyen menük illenek a 160gramm ch diétába. Az egészséges, de azért laktató.
2021. márc. 5. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Basmati rizs, párolt zöldség, natúr húsok, bármilyen főzelék rántás nélkül saját magával sűtítve.

Lehet a boltban venni fagyasztott előre panírozott teljeskiörlésű csirkemellet, halrudacskát (Aldiban pl)

Édes burgonya hasáb is van fagyasztva. Én kB ezeket szoktam :D 12hkm

2021. márc. 5. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem figyeltem arra, hogy mit eszek viszont az adagokra nagyon is. Ugyanúgy megettem a kenyeret, tésztát, krumplit, csokit, mint előtte csak nem hatalmas adagokat. Ezek mellé liter számra ittam a 100 százalékos narancslevet ès ettem a rengeteg szőlőt...ami ugye tele van cukorral. Ezek mellé rengeteg friss zöldséget ettem, sok gyümölcsöt. Nem éreztem indokoltnak, hogy várandósság alatt diétázzak (ha nem vagyok terhességi cukros)
2021. márc. 5. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!