Ki milyen ételeket italokat kívánt meg a terhesség alatt?
Most terhesen van hogy 5-6 csésze kávé is lemegy, pedig a dokim nem javasolta a sok kávét. De egyszerűen annyira kívánom.
Sose szerettem a savanyú uborkát, most meg folyton azt ennék. Gyümölcsök közül meg a banán meg az eper lett a favorit.
Van amikor a szénsavas üdítőket is megkívánom, azok közül az ízesített ásványvízek a kedvenceim, pedig sose szerettem őket. Na meg az oreos kekszek. Na abból mindennap van itthon.
Eddig 10 kg-ot hiztam.
30 hetes vagyok :)
Rendes kávét iszom, viszont sok tejjel, és cukor nélkül.
A barátnőim is mesélték hogy náluk sem volt semmi ilyen, minden a régi maradt náluk. Hát én már nem mondhattam ilyen szerencsésnek magamat. Az elején hiába kívántam a savanyú uborkát mindig kijött belőlem, gondolom tudta a szervezetem hogy csak a baba miatt van ez. Remélem ha meg születik vissza térek a normál étrendhez.
Jesszus, az egy dolog, hogy kívánod a kávét, de nagyon nem kellene ennyit igyál.
200 mg koffein a napi limit.
Azt kb a 3. kávénál feszegeted, de pl rejtett koffein van egy csomó minden másban, csokikban, üdítőkben, teákban, némely babfélében.
Nem vagyok vaskalapos a szabályokkal, de még az orvosod se javasolta...
Hogy a kérdésre is válaszoljak, az almát és a banánt kívánom nagyon végig, illetve a kólát, persze mértékletesen, lásd fent mivel tudom, hogy nem egészséges.
Nagyon kívánnám a májat, viszont azt is óvatosan eszem, mivel a magas A vitamin tartalma megterhelheti a baba szervezetét, azt nem pisiled ki mint a C vitamint.
10kg+
36. hét
Szerintem is igyál koffein mentest vagy legalább Ricorét számold a koffeint azért.
En egy dolgot kívántam veszettül. A narancsot. Minden este benyomtam 2-3 narancsot és vagy mandarint. Mondjuk teli gyerek, úgyhogy nem volt nehéz venni.
Első gyermel
Első trimeszterben pisztácia, chilis tonhal
2. Trimeszter húsos pizza, húsos tészta sok fokhagymával
3.trimeszter bármi ami csöpög a tömény csokitól. Kettesével gyártottam a rumos keksztekercset amit mindig is és azóta is utálok.
2.gyermek
1 trimeszter kacsazsíros kenyér paradicsommal
2.trimeszter ajvár minden mennyiségben, saláta minden mennyiségben
3.trimeszter újra minden ami tömény édes
Én a paradicsom-függő lettem. Eddig sem volt bajom vele, de most kb kilószámra eszem 😀
Ezen kívül az őszibarack befőtt, a narancs bármilyen formában, és a csokis gabonapehely a favorit 😁
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!