Ki milyen ételeket italokat kívánt meg a terhesség alatt?
Most terhesen van hogy 5-6 csésze kávé is lemegy, pedig a dokim nem javasolta a sok kávét. De egyszerűen annyira kívánom.
Sose szerettem a savanyú uborkát, most meg folyton azt ennék. Gyümölcsök közül meg a banán meg az eper lett a favorit.
Van amikor a szénsavas üdítőket is megkívánom, azok közül az ízesített ásványvízek a kedvenceim, pedig sose szerettem őket. Na meg az oreos kekszek. Na abból mindennap van itthon.
Eddig 10 kg-ot hiztam.
30 hetes vagyok :)
1. terhességem alatt szoktam rá a kávézásra (napi 1 tejeskávé), állandóan sajtot, hamburgert meg sültkolbászt kívántam mustárral. Egyébként utálom a mustárt, azóta sem ettem, de akkor nagyin sokat.
2.babával málnát meg túró rudit ettem volna folyamatosan, meg az erős pistát szerettem szagolgatni. Annyira tetszett az illata, pedig abszolút nem birom a csíoőset, erőset, már attól leizzadok ha valaki azt eszik mellettem.
Az első fiú, a masodik lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!