Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hihetek a páromnak? Megváltozott?

Hihetek a páromnak? Megváltozott?

Figyelt kérdés

Mikor még nem tudtuk,hogy milyen nemű a babánk,oda volt,hogy ez a baba csak kisfiú lehet,és úgy fogják hívni mint Őt,meg már előre látta miket csinálnak eggyütt....

Kiderült:Kislányunk lesz.Látta az uh-n,hiszen velem volt mikot a doki ezt közölte(bár nem egyértelműen).Akkor egy pillanatra a páromra néztem,és úgy láttam nagyon maga alatt van:(

Jelzem,nekem van 2 lányom az előző házasságomból,neki még csak ez lesz az első gyereke.

Lényeg,hogy most 27 hetes vagyok,és úgy látom rajong a pocaklakó lányáért,de félek,hogy ez csak egy felületi állapot,és szíve mélyén vágyik a kisfiúra.

Apás szülést semmi pénzért nem hagyná ki,nagyon kíváncsi vagyok/leszek milyen reakciója lesz a szülőszobában,mikor meglátja első gyermekét--aki kislány.

Szerintetek elhihetem,hogy elfogadta a kislányt,vagy csak úgy tesz,mintha elfogadná???

2010. aug. 18. 09:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
ne másokkal
2010. aug. 20. 23:07
 22/27 anonim ***** válasza:
23:05-ös, megkönnyeztem a történeteteket! Boldog pillanatokat mindannyiótoknak!
2010. aug. 20. 23:23
 23/27 A kérdező kommentje:

Igen,talán az lenne a legjobb ha túl tenném rajta magam...de minden nap azon agyalok,hogy vajon megint csal?Vagy bánja-e hogy tőlem lesz gyereke?

A lényeg:A kislánynak mindene meglesz,akár vele,akár nélküle,de ha kiderül,hogy megint félrelép,akár mennyire is szeretem,nélküle fogom felnevelni a picit.

Örülnék,ha tényleg mi lennénk neki a legfontosabbak,de mint írta itt az egyik válaszoló,ha egyszer megcsalt,megteszi máskor is.NEKEM EZ NEM HIÁNYZIK.

Legyen egy egészséges kisbabánk,és meglátjuk mit hoz a jövő(ha nélküle kell élnünk,már könnyebb lesz feldolgoznom,mert van aki ezt feledtetni fogja....

2010. aug. 21. 10:09
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá.....ezt az egész megcsalós bizalmatlansági dolgot én nem olvastam, csak az alap kérdést....

Most őszintén a szíves mélyén: amikor megcsalt, bizalmatlan lettél, és tudod hogy a szíve mélyén nem te vagy az igazi. Meg más nőnek a képét találtad meg a telefonjában, és csináltál magadról egyet az helyett.... Csinálhatsz akármit, ha nem szeret.

Meg mi az hogy tulajdonképpen valamilyen szinten szeret? Ez nagyon kevés egy házassághoz meg gyerekekhez! Szerintem nem gyereket kellett volna vállalni tőle/vele, hanem elhagyni. Mert ha valaki nem szeret igazán valakit, akkor annak úgysem lesz jó vége. Vagy szétmentek, vagy szenvedtek mindketten egy kapcsolatban, ami a gyerekeknek sem jó. A kislányát fogja szeretni (már ha van benne apai ösztön elegendő), de ha beléd nem szerelmes (vagy legalábbis nem szerelemből lett szeretettel szeret), akkor nem fogja lekötni az életét melletted. Ha egyszer megcsalt, mert valami hiányzik neki a kapcsolatotokból, meg fogja tenni máskor is. Így én nem szültem volna neki babát semmiképp, az tuti. Bocs, nem bántani akarlak, és sajnálom, hogy csupa "rossz" dolgot írok, de ez a véleményem. Azért sok sikert!

2010. aug. 21. 12:21
 25/27 anonim ***** válasza:
Ne úgy állj rajta bosszút,hogy megfosztod a gyermekétől,mert ezzel nem csak neki ártasz, hanem a gyermekednek is,sőt elsősorban neki.
2010. aug. 21. 12:44
 26/27 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg mert a kicsinek a hasadban nem tesz jót hogy ennyit idegeskedsz. Nem próbáltál beszélni ezekről és az érzéseidről, félelmedről a pároddal? Ő tudja hogy mi zajlik benned? Ha házastársak vagytok vagy ha a nevére veszi a kicsit nem tilthatod csak úgy el tőle, joga van a láthatáshoz bizonyos kereteken belül. Én a helyedben megbeszélném vele és nyomozgatnék kicsit utána hogy vagy megnyugodjak vagy ha még mindig megcsal akkor pedig derüljön ki minél hamarabb.
2010. aug. 21. 20:54
 27/27 A kérdező kommentje:

Igen,igazatok van,és lehet megteszi mégegyszer,vagy többször is.

Én nagyon akartam tőle babát--az anyagiak szerencsére meg vannak oldva,és van házam is külön szépen berendezve--,tehát akkor hittem neki,azért vállaltuk be KÖZÖSEN kicsit.

Minden egyes nap félt,óv,kérdezősködik a kicsi felől,nekem segít mindenben.De ez nekem kevés.

Vagy én vagyok ennyire féltékeny ok nélkül,vagy jobb félni...

Talán nem fogom eltiltani a kicsitől,mert tényleg nem szeretném hogy a pici szenvedjen emiatt,de az is lehet,hogy meg fog szeretni,vagy ami még jobb lenne,hogy nem hazudik,és mikor mondja hogy csak engem szeret,azok őszinte szavak....(csak bennem motoszkál a kisördög)...

De ami biztos:együtt szüljük meg!

2010. aug. 24. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!