Hihetek a páromnak? Megváltozott?
Mikor még nem tudtuk,hogy milyen nemű a babánk,oda volt,hogy ez a baba csak kisfiú lehet,és úgy fogják hívni mint Őt,meg már előre látta miket csinálnak eggyütt....
Kiderült:Kislányunk lesz.Látta az uh-n,hiszen velem volt mikot a doki ezt közölte(bár nem egyértelműen).Akkor egy pillanatra a páromra néztem,és úgy láttam nagyon maga alatt van:(
Jelzem,nekem van 2 lányom az előző házasságomból,neki még csak ez lesz az első gyereke.
Lényeg,hogy most 27 hetes vagyok,és úgy látom rajong a pocaklakó lányáért,de félek,hogy ez csak egy felületi állapot,és szíve mélyén vágyik a kisfiúra.
Apás szülést semmi pénzért nem hagyná ki,nagyon kíváncsi vagyok/leszek milyen reakciója lesz a szülőszobában,mikor meglátja első gyermekét--aki kislány.
Szerintetek elhihetem,hogy elfogadta a kislányt,vagy csak úgy tesz,mintha elfogadná???
Könnyesen olvastam végig a válaszokat:P!!!
Nálunk is fiút szeretett volna a párom, én pedig lányt! Már ahogy megtudta, h babás vagyok, arról beszélt, h majd együtt mennek mecsett nézni és hogy minden edzésre ő fogja vinni.....AZTÁN!!! Kiderült, h kislányunk lesz!!! Erre ő!!! "Titkon arra vágytam!"-és már tiszta szerelmes a pocimba!!!! Mikor az uh-s képet meglátta a lányáról....hát! Igen!! Ez a szerelem első látásra:):)!!!!
Hinned kell a párodnak!!!!!!!!!!:)!
Üdv. egy kismami
Jó volt olvasni ezeket a sorokat,de nem tudom hihetek-e neki...
Többször rákérdeztem ,hogy mikor megyünk neki kettesben vásárolni,erre ő azt mondja,hogy én úgyis jobban tudom mi kell a picinek...puff...akkor mire gondoljak?
Hiába neki ez az első gyereke,de ha nekem lesz igazam,és nem csal a megérzésem,akkor ha megszületett a pici elhagyom!
Nekem olyan pasi nem kell,aki csak megjátsza magát!Ha szereti,és vele eggyütt minket is(a lányaimmal),akkor kap másik esélyt.
Tudom,hogy hülyének néztek,de egyszer már kapott egy esélyt tavaly,mikor megcsalt,de valahol érzem nem én vagyok neki az igazi,ráadásul szerintem nem is tőlem akart gyereket(ezt végülis tudom is),így nem fogom magunkhoz láncolni őt.Nem kell fizessen semmit,de tudom,hogy a másik nő fontosabb neki mint mi,így lesz a legjobb!!!
n nem hozom ez fel neki,csak nekem fáj,mert minden nap többször is eszembe jut....
Ha már így alakult,hogy terhes vagyok tőle,és novemberben szülök,addig mi fog változni?
(Tavaly a nőnek a fényképét megtaláltam a telcsijében,ezért csináltam magamról egyet a telcsijén.Mikor meglátta,hogy kitöröltem a kú...vája képét,ere ő kitörölte az enyémet!
Nekem azt mondta:Valamilyen szinten szeret....
Kérdem én:És azt a másikat?
Engem így ne szeressen,és hagyjon elmenni,és hagyjon is békén!Ha nem buknak le véletlenül,akkor még mai napig is folytatják...
AHOGY NEKEM FÁJT TAVALY,MOST AZ FÁJJON NEKI IS!
Remélem rájön kit/kiket vesztett el!
Azért írtam ezt ide,és ehhez a témához hogy nagyjából legyetek képbe,én meg nagyjából tudjam,hogy fájno fog-e neki még így ha kislányunk lesz...
Mikor eldöntöttük hogy jöhet a tesó a férjem mindenképp kislányt szeretett volna mert az első gyerekünk kisfiú lett.Én abban reménykedtem hogy fiam lesz ismét,hiszen mit kezdjek egy kislánnyal,kisfiúhoz vagyok "szokva".
38 hetesen! derűlt ki hogy lányunk lesz:))
Le voltam döbbenve hogy most mi lesz.Rá egy hétere kínkeservesen megérkezett a hercegnőnk.Ahogy megpillantottam helyreállt minden,se kétely,se félelem és legfőképp bánat nincs hogy ő kislány lett.Így teljes az életem.
A te férjedben is ha akad némi fenntartás el fog múlni abban a pillanatban mikor a kezébe kapja az ő kis hercegnőjét:))
Csak azt tudom kívánni,hogy legyetek olyan boldogok együtt mint mi és nem fog hiányozni semmi az életedből:)))
Az én férjem épp lányt akart. 24 hetes 4d uh-on mondták meg,hogy fiú lesz. Kicsit akkor csalódott volt.3 féltesója van,mind fiú, a családban még nem volt lány.
Már elmúlt 1 éves a fiúnk és örül,hogy fiú lett. Azért dolgozunk a tesón,aki talán lányt lesz.
Ne aggódj, legkésőbb amikor megszületik egyből beleszeret.
Sztem minden pasi első gyermeknek fiút szeretne,de mikor lányuk lesz hatalmas szerelembe esnek ahogy meglátják. Ne haragudj,de úgy érzem igazából nem is vagy kíváncsi a válaszokra, te már eldöntötted, hogy a párod nem örül a kislánynak.
Véleményem szerint ne a gyereken állj bosszút azért mert megcsalt,viszont ha így álltok nem értem miért vállaltad be a babát. Ha már egyszer megcsalt megfog máskor is.
Hogy miért vállaltam be a picit?Azért mert akkor bíztam benne,de megint itt van a félsz.:(
Ha megcsal megint tegye,de már nem a mi közös életünkbe teszi ezt.
Ha meg tényleg imádni fogja a kislányát,akkor fájjon neki az,ami akkor nekem fájt!Egyetlen egyszer fogja csak látni,és utána csináljon másnak egy kisfiút!
É
Az első terhességem nem sikerült,fiú lett volna,fájt,hogy el fogom veszíteni,mert beteg,de az talán még jobba amikor közöltem a férjemmel és azt is megmondtam,hogy fiú lett volna egymásba borultunk és zokogott,még soha nem éltem át vele ilyet,most ujra terhes vagyok nemsoká meg is születik,szintén fiú.Persze egy anya mindig kislányt szertne és egy apa kisfiút "papírforma szerint,de ez minket ilyenkor már nem érdekelt,csak az,hogy egészséges legyen.És bár nem tutujgat a férjem,nem beszélünk folyton a babáról,de biztosan tudom,hogy Ő lesz a világ legboldogabb apucija és egyben a legmegnyugodottabb is amikor majd a fiát a kezében tartja.Nem mondja,nem mutatja ki,de várja,félti,félt engem aggódik.De már alíg várom a boldogságot az arcán és a boldog könnyeket a szemében.
Minden megoldódik meglátod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!