Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17.5 mmes petezsak, szikholyag...

17.5 mmes petezsak, szikholyag 3mm( de ezt is kerdojellel) embrio nincs? Gond lehet?

Figyelt kérdés

24 naposak a ciklusaim, par nao mulva vissza kell mennem.

De en ezt a terhesseget az eleje ota nem erzem ugy, melleim nem is fajnak mar ( tudom ez valtozo) es allandoan raz a hideg.

Az eleje. 1 2 hete meg fent volt napokon at 37.3, 37.2 a hom,mostanaban 36.9, 37.

2021. márc. 3. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Ekkora petezsákban sajnos lennie kellene embriónak :( De hátha...
2021. márc. 3. 15:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Szwrintem ez a hidegrazas sem eppen jo. Van egy gyermekem mar es elotte elment egy babam de naluk ilyet sosem ereztem.. Nem remenykedem egyebkent.. Az orvos is mondom olyan furcsan nezett nem fuzott hozza remenyt
2021. márc. 3. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
A hidegrázás az lehet hormonális, nekem a famnál volt, pedig az első kettőnél ilyen nem volt.
2021. márc. 3. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kisebbiknél hidegrázás nekem is volt

A többi

Kétesélyes

2021. márc. 3. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy legyen valami pozitív sztori is...Nekem az első vizsgálaton 20 mm-s petezsákot láttak és szikhólyagot...

Minden ismerősöm azt mondta, hogy ebből nem lesz már valószínűleg embrió...

De lett, azóta 34 hetes vagyok :) ne aggódj! Bízz magatokban! A legjobbakat kívánom!

2021. márc. 3. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy alakult a terhességed?

2021. márc. 14. 08:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia. Irtam ki utana, 5 napra ra 22mmes petezsak, 4 mm szikholyag embrio sehol es szivmukodes sem..

Irtak a csaladsegitohoz szoroanyagot, beszeltem is veluk nem ertettek miert kellene oda menjek..

Az orvosomat napok ota nem erem el..

Nem tudom mi tevo legyek.

24 napos ciklusokkal mar boven ott kellett volna lennie:/

2021. márc. 14. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Csakádsegítőhöz mi okból?

Ha nem élő, akkor megkapod a papírt, a beutalót miss ab-ra, kivéve , ha megindul magától a vetélés.

Sajnálom

2021. márc. 15. 07:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!