Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Diéta vagy esetleg valami...

Diéta vagy esetleg valami étrend, hogy ne hízzunk terhesen?

Figyelt kérdés

Első terhességemnél nem figyeltem oda, ott gyorsan felszaladt 20kg. Most nem szeretnék ennyit.

Minta étrendet esetleg merre találok? Hogy mit szabad, mikor stb. Köszönöm!

2021. márc. 2. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csináld a cukorbeteg 160gr diétát pl. En cukros kismama voltam. 9kg-t hiztam. 10-zel voltam kevesebb mire hazaértem a kórházból. Mondjuk állat nagy szívás az a diéta.
2021. márc. 2. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Szedned kellett mellé gyógyszert is? Vagy csak diéta? Kisfiam előtt nekem is kellett, akkor merckformint is kellett szednem, ezzel együtt nem híztam. De amikor abba hagyhattam a gyógyszert, és csak maga a diéta akkor sajnos jött fel pár kiló :(
2021. márc. 2. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kellett szednem semmit. Jó hat mert ha kevés ch-t de sok zsírt eszel akkor rohadt sok kcal összejön ebben a diétában. Arra is kell figyelni. Sajtok, szalonna stb.
2021. márc. 2. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:
A 160ch-t mindig koppra megettem az fix, de zsírosan nem táplálkoztam. Főleg sonkák pl csirkemell reggelire, vacsira cottage chese-sel zöldséggel. Ebédet rendeltem IR kompatibiliset. Uzsi gyümi vagy joghurt. Tízórai gullon keksz. Még a pótvacsit is kihagytam. És mégis híztam :( lehet ki kellene próbálni a még kevesebb ch-t de akkor meg félek elájulok.
2021. márc. 2. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Hat vagy hormont nezetni. Így azért nem szabadna hizni. Bár a gullon kekszekben is sok a kcal pl.
2021. márc. 2. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne igyál mértéktelenül cukros üdítőket, 100 százalékos üdítőket, ne egyél sok kenyeret, tésztát, krumplit, chipset, csokit. Inkább próbálj meg többször kevesebbet enni, sok zöldség, megfelelő gyümölcsök (a gyümölcs cukor miatt), minőségibb, táplálóbb ételeket, amik eltelítenek. Persze, tudom, hogy egy terhes nőnek nem egyszerű...én liter számra ittam a 100 százalékos narancslevet és kiló számra ettem a paradicsomot és a szőlőt. Szerencsére semmi zsírosabb kaját nem kívántam. 12 kg híztam, már lement mind csak sajnos a hasam maradt meg. 4 hónapos a gyerek. Az adagokra figyelj inkább.
2021. márc. 2. 18:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem iszok cukros üdítőt se csak vizet.

Az a napi 2 gullon desayuno keksz azért nem hiszem, hogy olyan sok, hogy attól híznék. Tsh, t4, t3, atpo jó ezt most nézettem. Alulműködő vagyok így nézetem félévente. Most hogy baba van, havonta. Tudnál segíteni milyen hormonokat nézessek még esetleg?

2021. márc. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!