Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 165 volt a pulzus akkor te...

165 volt a pulzus akkor te yleg kislany lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Termeszetesen nem az szamit hogy fiu vagy lany lesz a lenyeghogy egeszseges legyen de annyira kivancsi vagyok hogy bejon e ez hogy ha 140 felett van a pulzus akkor kislany.

Nalunk 165 lett es igy ugye ez alapjan lany. Volt akinek ez bejott? :)

2021. febr. 26. 07:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
En ezt ertem de akkor sem normalis igy letamadni a masikat azert mert felmert tenni egy kerdest.
2021. febr. 26. 09:15
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Azért ha az ember a sokadik ilyen értelmetlen kérdést olvassa, akaratlanul is megfogalmazódik a fejben a kérdés, hogy vajon hányan alkalmasak gyereket nevelni.

Volt, aki "hallotta", ahogy a baba sír a pocakjában, a másik megkérdezte, hogy a székelés végén az pár bogyó, az a magzaté e, naponta vannak olyanok, akik vagy azért aggódnak mert van valami tünetük (ami normális), vagy épp nincs tünetük (ami szintén normális). Vagy az az illető, aki a sokadik mensi és 60 ellőtt negatív teszt ellenére terhesnek hiszi magát, de volt olyan is, aki a 3 pozitív tesztnél megkérdezte, hogy az most mit jelent, ugye nem terhes. És még sorolhatnám...

2021. febr. 26. 09:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sose hallottam erről. De józan paraszti ésszel is belátható, hogy baromság. Ha te ezt nem tudod átgondolni az arra utal, hogy buta vagy, ezért szivatnak.
2021. febr. 26. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!