Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alacsony vérnyomás, magas pulzus?

Alacsony vérnyomás, magas pulzus?

Figyelt kérdés

Tegnap ebéd után nagyon rosszul lettem, éreztem, hogy nagyon szapora a pulzusom. Megmértem a vérnyomásom és 91/62 és 103 volt a pulzusom. Legalább fél órán át rosszul voltam, aztán elaludtam es alvás után jobb lett.

Ez mitől lehetett? Vagy kezdek pánikbeteg lenni? Igazából minden bajom van, amióta egy hete közölte a doki, hogy megrövidült a méhnyakam.

28 hetes vagyok.

2020. aug. 21. 09:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem volt 2 hét amikor napi szinten 80/50 volt a vérnyomásom 103-106 pulzussal. A doki szerint inkább legyen alacsony, mint magas. Sokat kell inni, lehetőség szerint mozogni és kávét inni. A pulzus pedig terhesség alatt általában magasabb. 21 hkm
2020. aug. 21. 09:39
 2/12 A kérdező kommentje:

Én is alapból alacsony vernyomasú vagyok, alacsony pulzussal (60 körül) , de tegnap nagyon rosszul voltam hozzá, homályosan is láttam.

Még a terhesség elején volt egyszer ilyen, de akkor 70/ vmennyi volt, ott igazából azt hittem, hogy méhen kívül terhes vagyok biztos, és ömlik a vér a hasuregembe. :DD

Remélem csak egyszeri eset volt a tegnapi, köszi a választ. :)

2020. aug. 21. 09:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én is homályosan láttam, illetve úgy közlekedtem, mint aki részeg. 😅
2020. aug. 21. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Rendetlenkedik a pajzsmirigyed. Mindenképpen beszélj az orvosoddal, és ezt említsd meg neki, mert hajlamosak ezt elfelejteni. Aztán amikor kiderül akkor kapnak a fejükhöz, hogy hoppá-tényleg. De addig minden felesleges vizsgálatnak kitesznek-pedig csak annyi az ok.
2020. aug. 21. 10:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Múlt heten volt ellenorizve a tsh, t3, t4, rendben van mind.
2020. aug. 21. 10:13
 6/12 anonim ***** válasza:
5 Az kevés egy PM gyulladás vizsgálatához.
2020. aug. 21. 10:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem iszol eleget.

Alacsony a vérnyomásod mert kevés a folyadék, emiatt jobban dolgozik a szíved, hogy keringtesse.

2020. aug. 21. 10:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de rengeteget iszok, napi 4-5 liter is megvan. Ráadásul pont ebédnél is megittam fél liter folyadékot.
2020. aug. 21. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor nincs ötletem, nekem ugyanez volt, de a kevés folyadék miatt.
2020. aug. 21. 11:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez volt, szintén ebéd közben. Be is mentem a szobába lepihenni. De nekem a cukrom nem teljesen oké, és nálam vszinu a meg csúszott kanalas volt a ludas.
2020. aug. 21. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!