Árthat a babának a szoláriumozás, ha a hasam minden alkalommal letakarom?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat egy 23 hetes kismama2007. dec. 20. 16:05
11/13 anonim válasza:
Szia, szerintem sem javasolt a szoli terhesseg alatt, tilosnak talan nem tilos. En meg a "tulmelegszik a magzatviz" megjegyzesre szeretnek reagalni.. Finnorszagban vagyok terhes, es hetente szaunazunk, a magzatviz NEM MELEGSZIK TUL es nem forr fel. Itt kulonosen javasolt a 60 fok koruli szaunazas, mert tagitja a gatat es jot tesz a bornek. Kulturaja valogatja.
38 hetes kismama
12/13 anonim válasza:
Azt ajánlom neked, szó se lehet szolizásról!Melyik a legfontosabb? A baba egészsége a vagy a káros szenvedélyed?Tessék választani!!!Valamelyikről le kell mondanod. Szoli nélkül is csinos lehetsz, nem kell pánikba esned.
13/13 anonim válasza:
az én orvosom egy héten egyszer engedi.az álló szoliban nem melegedik túl a hasam.a bőrömnek sincs semmi baja.nem vagyok néger tőle,de kicsit egészségesebb a színem.én járok hetente egyszer,és mégis elértem a 32.hétbe,minden leletem tökéletes. nem ezen múlik,ha betartod mindenben a mértéket. igenis legyél szép,hiszen nem vagy beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!