Árthat a babának a szoláriumozás, ha a hasam minden alkalommal letakarom?
miért tartod fontosanak a szoláriumozást még kismamaként is?
ezen kellene elgondolkodni,
a természetes napfürdőzés is csak árnyékban...ajánlják
Szia.terhesség alatt igen is le kell mondani a szoláriumról!!!!orvos is mondja.A napozást sem ajánlják hosszabb ideig,mert a´thevül a tested,és a baba is túl melegedhet.Szerintem te sem szeretne´d,ha a babád valamilyen agyi,vagy más rendellenességgel születne.
Gondold meg,hogy mi minden lessz az életben amiröl le kell majd mondanod a gyermek érdekében!!
35hetes kismama.
Szia!
A vélemények megoszlanak. Van aki azt mondja szabad, van aki azt, hogy nem. Én azt olvastam róla hogy a babának ugyan nem árt hisz nem jut át a hatása a bőrön. Viszont kihozza a pigmentfoltokat és erőteljesebbé válnak a terhességi csíkok tőle. Nem tudom hány percig szolizol, viszont a meleg nem tesz jót sem neked, sem a babának. Én egy szigetre készülök utazni nászútra és azt mondta az orvosom, hogy kerüljem a közvetlen napsütést és a hasamat is takarjam le. A legmagasabb faktorszámú naptejet használjam. A te dolgod kinek hiszel, de én megfontolnám a helyedben, hogy vajon megéri-e télen szolizni mikor úgyis nyakig felöltözik az ember és a ráfordított pénzt is esetleg nem tudnád-e valami másra költeni??!
Üdv: egy 8 hetes kismama.
Osztom én is a kismama is lehet csinos véleményt,de természetes szépséget igykszem kiemelni.(Francia manikür,hennás hajfesték...)Igyekszem kerülni mindazt,ami árthat a babának,hajfesték,szoli(oda mondjuk eddig sem jártam),és kiderült,h reneteg kerülő út van.Légy csinos,de ne bármi áron!
Amúgy áprilisban szülsz ha jól látom, utána az egész nayarat végignapozhatod:)Addig már nincs sok hátra!
Napvédő krémből meg csak olyat használjatok,amit gyógyszertárban kevernek,mert ami a boltokban van az nem mindig annyi,amennyi rá van írva.(Lemértük,és volt egy 30as faktorú krém,ami alig volt 8as a mért értékek szerint!)
Én úgy tudom azért tilos a szoli és a napozás, mert túlmelegszik a magzatvíz és ez károsan hat a babára. A lázat is ezért kell 38 foknál lehúzni.
Egy kismamának és anyukának a gyermeke a legfontosabb, Ő az első és utána következik mindenki más, beleértve magunkat is.
Rajtam is van némi kivetnivaló így szülés után, de teszek rá. Az a fontos hogy a babócámnak fincs, egészséges, tápláló tejcsije legyen. A többi majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!