Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire volt más a második...

Mennyire volt más a második terhességed az elsőhöz képest?

Figyelt kérdés
Még csak 5 hetes vagyok, de első babámmal már 4 hetesen minden bajom volt. Egész nap aludtam volna, görcsölt a hasam, fájt a fejem, szédültem, feszült a mellem és nagyon intenzíven éreztem a szagokat is. Most picit fáj csak a mellem, néha görcsöl egyet a hasam és csak akkor szédülök reggel, mikor nem eszek reggelit azonnal. Kicsit aggódom, hogy nem e jelent bajt...
2021. febr. 18. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem szinte teljesen ugyanolyan volt a két terhességem. Annyi különbség volt, hogy a másodiknál az utolsó hetekben hőhullámaim voltak. (Az elsőnél kisfiú, a másodiknál kislányt vártam.)
2021. febr. 18. 11:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Elsőre ikreket vártam. Álom volt velük ameddig tartott, mert végül sajnos koraszüléssel lett vége a terhességemnek a 26. héten. De addig tényleg szuper terhességem volt. A második már picit döcögősebb volt, mert bennem volt az első sikertelenségétől való félelem. Egyébként volt szag és étel undorom, vérszegénység, ami miatt szédültem, émelyegtem, többször is visszatérő hüvelyi fertőzésem, gyomorsav, hőhullámok és a végén a derék, hát és medence fájdalmak. Ezeket leszámítva szerettem vele is terhes lenni, mert szépnek láttam magam, boldog voltam. Végül időre született, gyönyörű és teljesen egészséges gyerekem lett.
2021. febr. 18. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Most várom a másodikat.(17hetes vagyok) Eddig ég és föld.

Az elsővel alig volt tünetem. 6 és 8 hetesen voltam vérzés miatt de minden rendben volt. 3x-4x hánytam össz vissz. Nem görcsöltem, nem volt szag érzékenység stb.

Most 3x voltam dokinál vérzés és görcsök miatt. A 3. alkalommal szurit is kaptam. Minden rendben volt mindíg. 9hét óta hányinger, hányás, szag érzékenység, gyomorégés, szorulás és hasmenés is néha. Szinte minden nap görcsölök amire nospát kell szednem. Erőm is alig van.

Szóval nagyon nehezen bírom. Jobb lett volna fordítva. Mert így a 4 évesemet is nehezebb ellátni.

2021. febr. 18. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan tünet- és problémamentes volt mind a 4. 😊
2021. febr. 18. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Elsőnél 12.hetig hányingerem volt sokszor, most semmi sem volt.

Elsőnél állandóan görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni. Nagyon sokszor. Most talán 3szor volt eddig ilyen.

Elsőnél alig tudtam valamit mozogni, setalni, kemenyedett a hasam. Most simán mozgok, sétálok.

Viszont most a hatam faj, éjszaka a legjobban.

25.hetes vagyok most.

2021. febr. 19. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!