Az orvosom nem tudta kizárni a méhen kívüli terhességet, szerintetek lehet az? 1 hét késes után csak 17mm megvastagodott nyalkahartyat látott. Nagyon megijesztett.
Még nem lehet látni semmit. Lehet még belőle bármi.
Menj vissza majd, amikor mondta.
Első: hüvelyi uh-t csinált, ezért nem értem. Egyszer már voltam terhes akkor egyből ki tudta zárni, csak sajnos az a baba elment, így most jobban izgulok minden miatt.
Második: köszönöm, remelem!
Ez nagyon korai... 10 nap múlva is csak annyit lát, méhen belül van-e, aztán még 2 hét után mehetsz vissza, hogy van-e szívhang.
Ha egyszer csak megvastagodott nyálkahártyát látott, nyilván nem tudja kizarni a méhen kívülit, legalább egy szikholyag kéne hozzá, hogy lássa.
Hat nem tudom, ha pozitiv a teszt es 6 hetes vagy elvileg valamit azert tenyleg kellett volna latni mar.
En nem hagynam annyiban, mindenkeppen vervetel, abbol megnezetnem, h mennyit no a hcg ill. 2-3 nap mult ujabb huvelyi uh. Ha kesobb is fogant, par nap mulva petezsaknak latszodnia kene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!