Mit csináljak? Nem kapok rendesen levegőt! 29 hetes vagyok
Ne ess panikba :)
Altalaban nem kapsz mert nyomja a tudod a pici, vagy most jott rad vmi fulladas?
Bár én még csak 27 hetes vagyok,kb.2-3 hete én is tapasztalom,hogy alig kapok levegöt.Nagyon kellemetlen,hiába eszem egyszerre kevesebbet,tegnap már egy pohár narancslé után is ez volt.
Próbálj egyenes háttal ülni.
Boldog babavárást!
Nem fulladok, csak a baby nyomja a tüdömet...
Nem pánikolok, próbálok :D
Le is vettem a cickótartót, ablak is nyitva...
A hasamnál nagyon kemény pedig vettem be magne b6-ot!
Nálam kb 2 napja van így, de eddig csak este, fekve éreztem, hogy nem kapok rendesen levegőt!
Próbálok egyenes is üllni meg állni de nehezen kapok levegőt, lehet hogy úgy fekszik. :D
Szia!
Tényleg ne ess pánikba mert csak rosszabb lesz. Tapasztalat. Ha ilyet érzel állj fel vagy ülj le csak egyenes háttal csináld és mély lélegzet.
31+5 heteske
nekem is kimarad néha, mintha nem vettem volna levegőt.. termeszetes, ketto embert kell ellatnia most a tudonknek.. tudom, ramaty ido van, de a friss levegon a seta azert sokat segit.
nyugi, ez természetes, nem vagy vele egyedul :D
Én egy hónapja nem kapok levegőt, de már megtanultam bőrön át lélegezni :) :) Nagyon fent van a hasam, gyakorlatilag a negyed tüdőm van kapacitás alatt. Főleg, ha bekeményedik a hasam, az a legrosszabb.
Kitartást neked!!!
Üdv, 39hetes.
Nekem ugyanez a problémám. Hiába ülök egyenes háttal, nincs rajtam melltartó... van hogy minden egyes levegővételnél úgy érzem, húzódik a bőröm, még hátul a derekamon is! Igazából én amiatt szorongok, hogy mi lesz velem a 40. héten...ettől persze még rosszabb...
mindegy, lényeg, hogy ott a PICI BABA a pocinkban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!