Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméten jó turi ahol...

Kecskeméten jó turi ahol vannak baba cuccok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ajánlani tudom a Széchenyi sétányon (remélem jól írtam) levő turit, csak gyerek cuccok vannak, jó minőségűek, méret szerint rendezve. A lányomnak születése óta ott vásárolok. Ez egy bizományi, lehet vinni is a kinőtt holmikból. Ez a Széchenyiben van, az orvosi rendelő mellett.

2010. aug. 16. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Amit én ajánlok nagyon: A Dobó körúton az Angol exkluzív gyerekruha turi.(Univerhez közel)Nagyon jó, én sok ruhát vettem ott.Darabonként van árazva, egy pár száz forinttal drágább, de megéri, mert nagyon jó minőségű, gyönyörű kisruhák.Egytől egyig olyanok, mintha soha senki nem használta volna őket.Kimosod, kivasalod, és olyan szép lesz, mintha új lenne.Szerintem a legjobb turi Kecskeméten babacucc terén.
2010. aug. 17. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!