Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet császárosan baba-mamás...

Lehet császárosan baba-mamás szobába kérni magunkat Kecskeméten?

Figyelt kérdés
3. babánk lesz,az előző kettő is császáros volt sajnos,és akkor még nem engedtek császárosokat ilyen szobákba. Most lehet? Mit tudtok Kecskemétiek? Nagyon nem esett jól,hogy csak kevés időre kaptam meg a gyerekeimet...pihenni amúgy sem tudtam,soha.és nagyon szeretnék most a Babámmal lenni egész nap.
2011. febr. 21. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, hogy nem lehet most sem. De szerintem kérdezd meg a védőnéniteket, hátha ő tudja.
2011. febr. 21. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
IGEN ha van hely és látják hogy nem vagy hisztis. kapsz.
2011. febr. 22. 08:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat.Én a csendben szenvedő vagyok....nyafogás és hiszti nélkül! :D
2011. febr. 22. 09:23
 4/6 anonim válasza:
Én természetes úton szültem 1 éve Kecskeméten, és rooming-inben voltam, és volt ott egy szobatárs aki császáros volt, úgyhogy igen, kérd! Szólj a dokidnak! Egy napot tölttem a 6ágyasban de útáltam, alig vártam hogy egész nap együtt legyünk!
2011. febr. 22. 13:34
 5/6 A kérdező kommentje:
nem lenne nekem a 6 ágyassal se bajom,ha kint volnának a Csöppek! :)Szeretek beszélgetni...jobb mint egy egy szobásban nézni a falakat...de mondom,nekem a gyerek a lényeg!Ha nem lesz velem,+pusztulok! :S
2011. febr. 22. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
A barátnőm császáros volt, és 2 ágyas babásban kapott helyet, mert kérte. Ha elég erős leszel, és van hely nem gond.
2011. febr. 22. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!