Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogyás terhesség alatt?

Fogyás terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben felszaladt pár kiló kb.6-7, ezután kiderült,hogy babát várok

Zavar ez a felesleg, ezt szeretném ledolgozni

Viszont nem tudom,hogy ilyenkor egészséges e az életmód váltás (nem drasztikus fogyokúra) a terhesség korai szakaszában

Milyen edzésforma lenne a legjobb?

2 hét múlva megyek orvoshoz vele is konzultàlni fogok, de érdekelnének a vélemények

2021. febr. 12. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem a legjobb időszak a fogyókúrához.....Egyél egészséges ételeket,kerüld a zsíros,fehér lisztes kajákat és a nasikat.Sok zöldség,gyümölcs,sok víz!!!
2021. febr. 12. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Ne fogyózz! Ráérsz utána.

Én a 14.hétig 7 kg fogytam annyira rosszul voltam. Azóta eltelt 3hét és még 3kg ment le. A védőnő háborog. Lehet te is így jársz.

2021. febr. 12. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Nyugodtan étkezz egészségesen edzeni pedig edzz rendesen nyugodtan heti akar 4 napot ha bírod !! Terhesség nem betegség !!!!!
2021. febr. 12. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Csak orvosi indikációra, ellenőrzés mellett szabad! Ugyanis a szervezet által fel nem használt méreganyag a hájban raktározódik. Fogyásnál felszabadul, és a szokottnál kissé nagyobb mértékben terheli a májat. Alaphelyzetben nem okoz problémát, de kismamáknál akár necces is lehet.
2021. febr. 12. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
#3: Baromi felelőtlenség terhesen elkezdeni edzeni! Max séta, meg torna. Más lenne, ha előtte is edzett volna.
2021. febr. 12. 13:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Mindenképp megkérdezem majd az orvost, csak esetleg tapasztalatok érdekeltek volna:) köszönöm mindenkinek a választ

Rendszeresen sportoltam, edzőteremben

De mióta bezártak kicsit lustább lettem,így felszaladtak a kilók

Éheztetni semmiképp sem szeretném magam(pl.étkezés kihagyás) a babám az első

2021. febr. 12. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
60%

EN ugy olvastam tobb helyen is, hogy egeszseges terhessegnel mindent csinalhatsz amit elotte is, amihez hozza van szokva a szervezeted /persze azert 100kg sulyokat emelgetni nem esszeru/.

Ha mondjuk az utobbi fel evben nem edzettel, akkor szerintem most mar ne kezd bele ujra. Setalj sokat, es csinalj kismama tornat, ezzel nem arthatsz.

Ami a figyast illeti, ugyan mindenki mondja , hogy tilos a fogyokura - igen, éhezni tilos, de egeszsegesen enni nem tilos, sot! Szoval ha pl. eddig kenyeret ettel vacsira, most meg zoldsegsalatat fogsz, tizoraira lecsereled a cukorral teletomott kekszet egy almára, reggelire peksuti helyett zabkását eszel, attol semmi baja nem lesz a kisbabádnak, viszont valoszinuleg fogyni fogsz, mert kiiktatod a hozzadott cukrot, meg feherlisztet. Szóval, ehezni tilos, de egeszseges eletmodvaltassal fogyni nem . Ha beleolvasol forumokba, azok a kismamak akik terhessegi diabetesz miatt kovettek a 160grammos dietat, is keveset hiztak terhesseg alatt, sot van aki fogyott, csak azaltal, hoyg betartotta a dietat.

2021. febr. 12. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!