Terhesség alatt fogyás?
160g szénhidrát diétát írtak elő, amit tartok. Fogytam vele, de van még sok feleslegem. Lehetséges, hogy terhesség alatt is végig fogyni fogok? Van ilyen? Mindenhol a hízásról olvasok. 1200-1400kcal és ennyi szénhidrát mellett ez nekem fogyás lesz. Nem lesz ebből gond? (30kg túlsúlyom van, nem kevés)
Ismertek olyat, aki terhesen fogyott?
Szerintem nem gond, ha terhesség alatt fogysz, ha az zsírból megy, de ehhez szigorú orvosi felügyelet kell. A babának sem tesz jót a túlsúly, meg neked sem.
Ideálisabb szerintem várandóság alatt az egészséges életmód, a mozgás (kismamatorna, jóga, sétálás, de csak ameddig jólesik!!!), ez lehet, hogy csak a súly megtartásár lesz elegendő, vagy a pluszkilók felszedésének minimalizálására. Minden esetre a babának szerintem egészségesebb és biztonságosabb.
Az első hetekben nem baj, ha fogysz, sokan ekkor a káros dolgokat sem hagyják el, mert szimplán nem tudják, hogy várandósak. Viszont ha pozitív a teszted, érdemes orvossal konzultálni.
Fogyókúra nélkül fogytam a 20. hétig. Volt felesleg, 72 kg-val lettem terhes.
Sajnos előtte fogamzásgátlót szedtem, az abbahagyása után lett egy 1.5 éves durva hormonzavarom :(
De kijöttem belőle :)
Nem volt semmi baj, nem is híztam sokat, csak kb 7-8 kg-t.
Szülés után 2 évig szoptattam. Szinte folyamatosan fogytam, egészen 62kg-ig. Emellett petsze ettem rendesen. A tejem folyt :)
Szóval nekem nem okozott gondot a fogyás.
9-es. Igen, sajna ha nincs inzulin akkor ehgyomorra reggelente jocskan 8-9 fölé ugrott a cukrom. naokozbe meg dieta mellett volt hogy 9-10 is volt etkezes utan egy oraval, igy a doktornő inzulin melett döntött, igy most tobbnyire 4,8-7 között valtoznak a cukorertekeim.
Bar annyi hatranya van hogy a 32dik hetre mar 2 es foku volt a meglepenyem:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!