Terhesen más is "agyilag zokni"?
Egyre többet veszem észre magamon, hogy nehezebben értek meg, félre értek dolgokat, nem pörög az agyam, úgy, mint terhesség előtt. Elfelejtek dolgokat, iszonyat megromlott a memóriám.
Minden egyes nap számokkal dolgozom és eddig nem volt semmi probléma. Mióta terhes vagyok, úgy érzek, mintha el lennék picit butulva.
Még csak 10.hetet léptem át, ez ijesztő számomra.
Na csak várj,míg megszületik.. :D
Mióta megvan, azóta van "mamiagyam".
Tesóm mondta poénból,hogy minden gyerek után kb.10-el csökkent az IQ-ja. Kezdem érteni miről beszél. :D
Nekem is ilyen volt 😩
Úgy elfáradtam a melóban (annyira koncentráltam arra amit csinálok, előtte meg kiráztam)
És igen. Baromi Sokmindent kiment a fekemből. Egyszerűen a memóriám nem volt az igazi.
Szomorú, de ezen még a gyed alatti idő rontott is 😓
Nagyon nehéz volt visszarázódni utána a melóba.
Szó szerint elbutultam
Van erről kutatás is. Terhesség alatt fizikailag is kisebb lesz az agy. Kb a gyermek 2 éves korára áll vissza az eredeti méretére.
Terhes vitamint szedsz?
Lehet az is, hogy a baba körül forognak a gondolataid, azért nem tudsz teljesen a munkára koncentrálni.
Terhességem alatt felső fokú képzést végeztem 5-ös vizsgákkal, 3 hónapos kora óta egyetemet vegzek levelezőn, szintén 5-ös jegyekkel, másfél éves elmúlt már, nem érzem, hogy butultam volna. Ja és éjjel 6 hós kora óta minimum 5x kelek hozzá mai napig.
Attól, hogy megszuletett közénk, nem csak róla szólt minden, hiszen ugyanúgy tanulni , fejlődni akartam, ugyanúgy van hazimunka, főzés, sütés és természetesen ugyanúgy szerelmes vagyok, igy rendszeres szex és intim pillanatok is vannak.
Úgy gondolom a gyeekemnek egy boldog, kiegyensúlyozott, okos talpraesett nő kell hogy legyen az anyja, aki imádja.
Nem egy buta, lusta, beszűkült tudatállapotú nő.
Sajnálom hogy nektek nem igy van, de nem mell elhinni, hogy ez a normális.
#7 Csak azt nem tanultad meg h milyen gusztustalanul hat a leereszkedő hangnem 😄😉
Szerencsére nem mindenkinél van ilyen.
De igen sok kismama szenved ettől a jelenségtől.
De ne aggódj, helyreáll majd minden.
Szedj egy kis magne b6ot. Hátha segít egy picit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!