Bejott a megerzesetek, hogy hamarabb fog jönni a baba, mint a ki írt dátum?
Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 18:45
11/15 anonim válasza:
Fiammal szept. 1jére voltam kiírva, és mindenki mondta, hogy augusztusban már legyen kész minden mert tuti hamarabb jön. Készenlétben álltunk minden nap, ehhez képest szept. 7én született.
A lányommal mondták, hogy nem valószínű hogy hamarabb jön mint a kiírt dátum, de nekem volt egy olyan érzésem hogy az utolsó hetekben meg fog születni. Terminus után 2 nappal jött a világra.
12/15 anonim válasza:
Nekem is mondta a doki, hogy hamarabb fog jönni, hamar beékelődött a feje, és is úgy éreztem. 40+4 napon született membrane sweepes rásegítéssel.
13/15 anonim válasza:
Szerintem a legtöbbünk a vége felé úgy van vele, hogy tovább már biztos nem lehet ezt fokozni :) aztán ez persze vagy bejön vagy nem.
14/15 anonim válasza:
Engem is azzal ijesztgetett a doki h elobb jon mert oreg volt a mehlepeny de szerencsere megvarta a babam a kiirt napot pcsre. 39. Heten volt
15/15 anonim válasza:
Elsonel igen, konkret datumra volt megerzesem, es akkor is szuletett (39+5-re). Masodiknal nagyon nem, ott 37+4 volt a tippem, 40+0-an szuletett. Mindket gyerek 4 kilo folott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!