Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik datum...

Szerintetek melyik datum szerint leptem a 40. hetbe?

Figyelt kérdés

En pontosan emlekszem az utolso mensi elso napjara h. dec.10.en volt. De amikor eloszor uh on neztek, ott tobb mint egy het elterest mondtak, es azota ahhoz nezik, vagyis uh hete szerint. En datumom szerint jovohetre, az uh datuma szerint pedig szept. 7.re esett a 40 het vege.

Meg egyben vagyok nemtudom meddig,de mar varom h meglegyen mert sokat faja hasam.

2016. szept. 11. 12:13
 1/8 anonim válasza:
0%
Ez attól függ, hogy mikor szeretkeztél a barátoddal, és mikor a szeretőddel.
2016. szept. 11. 12:19
 2/8 A kérdező kommentje:
koszi, vicces vagy nagyon.
2016. szept. 11. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Hiába tudod a mensid idejételőfordul h az ovuláció nem középidőben van emiatt kisebbek\nagyobbak az embriók az elején.A 12 hétig elég pontosan meg tudják határozni h mikor fogant.De még igy sem biztos h a kiirt napon érkezik.

Második babámmal menszi szerint február 24re voltam kiírva (tudom mikor volt ovum engem igazolt az uh is) uh szerint módosítva lett március 7re és március 14én született 😁 Szeretett bent lenni.

2016. szept. 11. 12:43
 4/8 A kérdező kommentje:
koszonom szepen valaszodat.
2016. szept. 11. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem december 2-án volt meg utoljára, és biztossn középidőben fogant (december 15-én vagy 17-én), úgyhogy én menzesz szerint is és fogantatás szerint is szeptember 7-én voltam 40 hetes terhes. Ugyanskkor az uh a terhesség alatt mindezek ellenére szinte végig augusztus végi vagy szeptember eleji dátumot mutatott, mégis még mindig itt vagyunk egyben. Én viszonylag magasnak számítok nőben, a férjem átlagos termetűnek, úh a baba is valószínű azért tűnt az uh-n 7-10 nappal mindig nagyobbnak, mert genetikailag a nagy átlagnál egy kicsit nagyobb lehet. Szóval előfordulhat ilyesmi. Én a helyedben az utolsó mentruáció első napjától számolnék, mert az az egy hetes eltérés, amit az uh számolt, simán adóthat abból, hogy a baba genetikai okok miatt nagyobb a nagy átlagnál, így én azt mondanám, hogy ha december 10-én menstruáltál utoljára, akkor szeptember 15-én töltöd a 40 hetet, szóval még van idő. Kitartás!

40+4 hkm

2016. szept. 11. 15:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom valaszodat. Igen mint kiirasomnal is irtam, a mensi szerint jovohetre azaz szerdara esik a 40. het otolso napja. Igen van meg addig par napom. De ha gep szerint nezem amit ok mondanak, szept 7 lett volna.

En datumom szerint ugyanott tartok ahol te, remelem meglesz 15.ig. Mar nagyon varom. Kivanok szep hetveget, napjaink vannak mindkettonknek a szulesig.

2016. szept. 11. 15:41
 7/8 cs.dorka87 ***** válasza:
Nekem dec. 8-án volt az utolsó menstr., a saját számításaim szerint holnap töltöm a 40.-et. Először szept 15-re voltam kiírva, nemrég módosították 18-ra, hogy csak 26-án kelljen leghamarabb befeküdnöm a kórházba, ha addig nincs semmi. Az előző babámat is túlhordtam egy kerek héttel, ezért gondolják hogy most is így lehet. Ha minden rendben van, hagyd hogy addig maradjon bent, amíg neki tetszik, nem jó dolog kisürgetni őket :)
2016. szept. 11. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is dec. 10-én volt meg utoljára, így menzesz szerint szeptember 15-re vagyok kiírva, de mivel legelejétől 1 héttel nagyobb volt mindegyik uh-on így az orvosom módosította a szülés dátumát szeptember 10re. Múlt hét hétfőn voltam nála utoljára (5-én) akkor azt mondta valószínűleg nem várja meg a 10-ét. Hát nem jött be neki, mert még mindig egyben vagyunk :) Holnap megyek újra a dokimhoz, kíváncsi leszek mit mond.
2016. szept. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!