Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen kinek milyen...

29 hetesen kinek milyen problémája volt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 08:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A középső trimeszter nekem nagyon harmónikusan telt, szinte semmilyen problémám nem volt, hanem most a 29. hetet betöltve kezdem már érezni az utolsó hónapok 'nyűgjeit'. Sokszor nehezen kapok levegőt, kis lépcsőzés után kifulladok (eddig 6 kg plusz van rajtam), és van olyan reggel, hogy fájnak a lábaim, ha megfordulok az ágyban.

Te mit érzel?

2008. dec. 3. 08:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Én rám kb. 16 kg jött fel, de én soványka voltam...

Amúgy most már én is nehezebben kapok levegőt mikor fekszem, ha sokat megyek vagy állok egyből kemény lesz a pocim. Esténként visszafolyik a sav, illetve amikor büfizni akkarok, hamarabb kifulladok. Sokszor kell útközben pipenteni...:)Kicsit zavaró ha olyan helyen vagyok ahol nem tok elmenni egyből...

Nagyon érzékeny a lelkivilágom :)De van amikor kicsattanok az erőtől...

Amúgy jól bírom és jól érzem maga, szóval nem teher nekem csak egy kis velejáró :D

2008. dec. 3. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

sok sav, erős derékfájás, éjjeli álmatlanság, 2 keresztes vizelet..ezek vannak nekem...30.hetes vagyok...

de a gyerkőc mindent megér:)

2008. dec. 3. 09:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Én se tudok éjszaka aludi, elalszom, éjjel felkellek és aztán nem tok aludni. :)
2008. dec. 3. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Sok sav, eg a gyomrom ami azelott sosem szokott. Ha fekszem visszajon...erzem hogy bufizni kene de csak a sav jon fel (szornyu)

Allando orrverzes.Nem durvan, csak minden orrfujasnal.

A lepcsozes kikeszit, az emeleten van a haloszobank, es nincs furdoszoba csak a foldszinten...szoval kivagyok :)

Ha sokat allok vagy setalok ko kemeny lesz a pocakom.

Aludni keptelen vagyok rendesen.Vagy egyaltalan nem jon alom a szememre, vagy felorankent felebredek, ha veletlenul elalszom jonnek a remalmom.

Ejszaka megfordulni mar neha nagyon kinzo, mert ugy belenyilal az agyekomba hogy csillagokat latok.

Ja es a parom szerint ami vicces hogy nem tudok mar rendesen felkelni az agybol :)

A jobb labam iszonyat messze van...igy a zokni es cipot ravenni...hat erdekes mutatvany.

Mindennek ellenere eletem legboldogabb szakasza, hogy nemsokara anyuka lehetek.

2008. dec. 3. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsére nem volt semmi :)

39h

2008. dec. 3. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmiféle koraterhes nyavalyám nem volt (se sav, se hányás, se émelygés, se álmosság).

Eddig 4 kiló jött fel rám. 28 hetes terhes vagyok.

Diétáznom kell, hogy ne legyek cukros, a derekam becsípődött, hiába járok kismamitornára, de ezenkívül SEMMI.

Nagyon elégedett vagyok! :-))))

2008. dec. 3. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem minden bajom van...az agybol mar en is alig birok felkelni,kell ket jo nagy lendulet mire felkelek mert az elsonel altalaban mindig visszagurulok ,es olyankor a parom rasegit a hatamra a kezevel!Nekem is kezd sok savam lenni,es a gyomrom,faj a labam,almatlansag vizelet 10percenkent(Egy filmet nemtudok vegignezni)mostmar dagad a kezem a labam is,lepcsozestol kivagyok itthon,fent van a konyha ugyebar...vagy mire lejovok tuti akkor jut eszembe hogy fenthagytam valamit vagy ha epp csorog a hazi telefon tuti hogy nincs lent egy db se es akkor lihegve fuladva veszem fel a telefont es eleg muris hihi!Boltba mar nem megyek egyedul mert iszonyu messze van gyalog es kifulladok 20x kell megallnom mire hazaerek...Szal nekem ilyenek vannak,es meg sorolhatnam... de megeri a faradtsagot a kis babamert mindent!!!

28 hetecske

2008. dec. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!