Keserű szakít terhesen normális?
Figyelt kérdés
16hetes terhes vagyok és kb 2hete keserű ízt érzek . 8. héten kezdődött az émelygés 10hetesen hányás és odáig jutottam hogy kb 10.hét óta minden nap visszajön az epém. Olaj és zsírszagra nagyon rosszul vagyok. Vajon ettől lehet?
Nospat szedek a 7.hét óta. Verzések és görcs miatt. Ugyebár a nospsa is keserű.
Volt így valaki, mikor lett jobb?
2021. febr. 9. 16:55
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat száj ízt akartam írni.
2021. febr. 9. 16:56
2/4 anonim válasza:
Nospát lehet ilyen sokáig szedni? Annak mellékhatása, ha zsibbad a nyelved bevétel után. Hányás ellen próbáltad a B-vitamint? Hányás elleni gyógyszert is fel lehet íratni, ha jól tudom, kérdezz rá. Gyomorégésre evés után szedhető Tennie vagy Gaviscon. Egyébként meg már felkelés előtt igyál egy kortyot, és egész nap próbálkozz nagyon piciket enni olyasmit, aminek az íze még bejön (ez egyéni, ki mire esküszik, sósra, édesre, hidegre, fűszeresre...).
4/4 A kérdező kommentje:
Igen lehet szedni. De próbálok minél kevesebbet és van olyan nap is amikor nem veszek be. Sajna a savlekötők nem használnak. Reggel pedig hiába iszok egyből nem jobb. Azonnal ki is jön
2021. febr. 10. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!