Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is jobban fáj a második...

Másnak is jobban fáj a második terhesség, mint az első?

Figyelt kérdés
Félidős vagyok, igényelném a sok pihenést de egy kétéves energiabomba mellett ez nem egyszerű. Ha állok vagy ülök, erős fájdalmat érzek az alhasamban és a szeméremcsontnál, és úgy érzem, mintha alul ki akarna csúszni a baba. Csak akkor múlik el, ha lefekszem. Most jó helyen tapad az orvosom szerint, az első terhességemnél mélyen tapadt de akkor nem éreztem ezt, bár akkor sokkal többet tudtam pihenni.
2021. febr. 8. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik terhességem sem fájt, pedig négy gyereket szültem. A szülés igen, de a terhesség nem!

Egy egészséges terhesség nem fájhat, ha igen, akkor menj orvoshoz!

2021. febr. 8. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 15hetes vagyok, második terhesség, de nekem sem fáj semmi. Tény hogy igényelném a pihit, de nálunk is van egy 2 eves:)

Még ami másabb az az, hogy sokkal hamarabb nő a hasam. Már most akkora, mint az első el 24 hetesen.

2021. febr. 8. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs neked méhsüllyedésed? Elég hasonlóak a fájdalom tünetei.
2021. febr. 8. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont úgy van mint neked. Sokkal erősebbnek érzem a magzat mozgásokat, és néha mintha ki akarna ott jönni. Nekem inkontinencia is kialakult. 28 hetes vagyok.

Valószínűleg a medencefenek izmaim megsinylettek az előző terhességet és szülést... Neked is termeszetes szülés volt?

2021. febr. 8. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

15hetes terhees vagyok, és nekem sem fáj semmi/semmim. Pedig nekem is itt van a 15hónapos kisfiam.. Igazi enegiabomba. Első terhességemmel sem volt gond. Most sincs még szerencsére. Pedig sokat mozgok, hajolok, felveszem/leteszem a gyerkőcöt. Behajolok a kiságyba vele(altatás után) éjszaka is kelni kell még hozzá 1-2szer..

Ha fáj, mennj el orvoshoz!

2021. febr. 8. 13:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs méhsüllyedésem, az orvosom szerint minden rendben van ezzel a terhességgel. Az előző császár volt, közel 5 kg-os baba, csúnyán szétnyílt a hasizmom, amit kezeltem tornával de nem állt helyre. Ez okozhatja? Ha tudok pihenni és feküdni, akkor nem fáj, csak sok állás után.
2021. febr. 8. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor tuti ez vna mögötte, hogy gyengébb a hasizmod. :( Az orvos nem mondott valamit, hogy jobban kellene vigyáznod magadra (nem mintha a totyi mellett tudnál:))
2021. febr. 8. 14:27
 8/10 anonim ***** válasza:

5ös vagyok. Nekem is 4.5kg baba volt 59cmel.szétnyilt hasizommal vagyok szerintem most is... De koppkoppkopp eddig nem cssak most a terhesség alatt, amugy sem volt semmi panaszom.

De ugye mindenkinek más ez is. A picur mellett nehéz pihenni, de ha tudsz probálj minél többet, meg igyál sok folyadékot!

2021. febr. 8. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
38hetes vagyok egész terhességem fájdalmas. Hasam napi szinten fáj a kezdetektől, lábaim,hátam mostanában már a kezeim is. Aki azt irta, hogy a terhesség nem fáj annak csak gratulálni tudok és picit irigykedni 😅
2021. febr. 8. 16:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
28 hetes terhes vagyok, szintén 2 évessel és pokolian szenvedek. Néha úgy érzem, nem bírom tovább, ilyen nincs, ilyen fájdalmakkal vegigvinni a terhességet.. Vizsgálatok szerint a baba tökéletesen jól van, megfelelően fejlődik. En is csak irigyelni tudom a problémamentes kismamákat! Első terhesség sem volt könnyű, de ez aztán nem piskóta.. Mit tud az ember tenni, tűr. Minden nappal eggyel kevesebb van hátra.
2021. febr. 8. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!