Másnak is jobban fáj a második terhesség, mint az első?
Nekem egyik terhességem sem fájt, pedig négy gyereket szültem. A szülés igen, de a terhesség nem!
Egy egészséges terhesség nem fájhat, ha igen, akkor menj orvoshoz!
Én 15hetes vagyok, második terhesség, de nekem sem fáj semmi. Tény hogy igényelném a pihit, de nálunk is van egy 2 eves:)
Még ami másabb az az, hogy sokkal hamarabb nő a hasam. Már most akkora, mint az első el 24 hetesen.
Nekem pont úgy van mint neked. Sokkal erősebbnek érzem a magzat mozgásokat, és néha mintha ki akarna ott jönni. Nekem inkontinencia is kialakult. 28 hetes vagyok.
Valószínűleg a medencefenek izmaim megsinylettek az előző terhességet és szülést... Neked is termeszetes szülés volt?
Szia.
15hetes terhees vagyok, és nekem sem fáj semmi/semmim. Pedig nekem is itt van a 15hónapos kisfiam.. Igazi enegiabomba. Első terhességemmel sem volt gond. Most sincs még szerencsére. Pedig sokat mozgok, hajolok, felveszem/leteszem a gyerkőcöt. Behajolok a kiságyba vele(altatás után) éjszaka is kelni kell még hozzá 1-2szer..
Ha fáj, mennj el orvoshoz!
5ös vagyok. Nekem is 4.5kg baba volt 59cmel.szétnyilt hasizommal vagyok szerintem most is... De koppkoppkopp eddig nem cssak most a terhesség alatt, amugy sem volt semmi panaszom.
De ugye mindenkinek más ez is. A picur mellett nehéz pihenni, de ha tudsz probálj minél többet, meg igyál sok folyadékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!