Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak hogy alakult a második...

Másnak hogy alakult a második terhessége?

Figyelt kérdés
Olyanra vagyok kiváncsi akiknek az első terhességük vetéléssel végződött (8-9. hét). Mikor másodjára estek teherbe akkor rendben ment minden és egészséges gyerekük született? Az én sztorim röviden annyi h tavaly első próbálkozásra össze jött a baba de 9. héten elhalt és művi úton befejezték. Okát nem vizsgálták ki. Majd 3 hónap szünet és újra próbálkozás sikertelenül. Ez év szeptember elején volt laproscopos mioma eltávolításom ami jól sikerült. Tudtam a miomaról már évekkel ezelőtt. És most dec. 24én pozitívat teszteltem. Boldog vagyok nagyon egyrészről másrészről pedig kis félelem is van bennem h meg ne ismétlődjön a múlt. Amúgy a hormonjaim, pajzsmirigyem, cukrom rendben vannak. Egyéb szervi bajom nincsen (mostmár).
2020. dec. 27. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem idén márciusban volt egy 9 hetes vetélés. Mi nem vártunk utána , doki azt mondta nyugodtan próbálkozzunk. Egyből össze is jött. Semmi probléma nem volt, múlthéten 38. Hétre megszületett a kislányom.
2020. dec. 27. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vetéltem el csak koraszültem, bár 1.5 héttel léptem túl a vetélés határát és sajnos a gyermekünk sem élte túl. Elfogadtuk a történteket és hála égnek hamar terhes lettem. Szinte végig izgultam és rettegtem. Próbáltam arra gondolni, hogy még egyszer nem történhet meg velünk de persze nehéz volt. Gyakrabban jártam orvoshoz, sok vitamint is szedtem plusz az orvosomtól kaptam extra (bár nem feltétlenül szükséges) gyógyszereket. Nekem így volt megnyugtató. Nem volt egyszerű de végül pontosan a 39 héten született meg a kisbabánk aki makk egészséges. Kitartást kívánok neked!
2020. dec. 27. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,!

En novemberben 22.heten szultem meg ikerbabaimat..nagyon hianyoznak,de tovabb kell lepni.

Egeszseges gyermekeink lesznek 🥺🥰

2020. dec. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!