Akinek az első terhessége alatt hamar elkezdett kinyílni a méhszáj (23. hét környékén), a második terhessége hogy alakult?
Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 11:07
1/10 anonim válasza:
Szia!
Első terhességemnél még a 23. hét előtt nyitott volt a méhszájam. Nem emlékszem pontosan mikor, de nagyon korán nyílni kezdtem, végig feküdnöm kellett. :(
Most második babámat várom, 28 hetes vagyok és még mindig teljesen zárt a méhszájam. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. :) remélem, nálam is így lesz, bár még csak a 19. héten járok, de sokszor érzem, hogy keményedik a hasam. :-/ jövőhéten megyek dokihoz, addig szedem a magnerotot, remélem, nem nyílok ki megint hamar.
2014. okt. 7. 13:21
3/10 anonim válasza:
Első vagyok!
Most második terhesség alatt sokat keményedek és görcsölök, jobban megvisel a terhesség mégis zárt vagyok. Én Magne B6-ot szedek, eddig elég volt ez is. Szorítok, hogy minden rendben legyen Nálatok is! :)
4/10 anonim válasza:
NEM PARÁZTATÁS!!!! CSAK LEGYÉL ÓVATOS ÉS PIHENJ SOKAT!!!! én elvetéltem középidőben. Sajnos, olyan gyorsan történt, hogy nem volt mit tenni. Pihenj, figyeljenek, feküdj. Minden jót kívánok Neked!
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Igyekszem sokat pihenni! A magnerot úgy tűnik, beválik, amióta szedem, alig keményedek. Remélem, nem lesz baj!! Holnap megyek genetikai ultrahangra, drukkoljatok! :) :)
2014. okt. 13. 10:14
6/10 anonim válasza:
nagy nagy nagy drukkkkkkk! minden rendben lesz! kitartás! előző vagyok
7/10 anonim válasza:
Szia! Első vagyok!
Mi volt UH-n?
8/10 A kérdező kommentje:
Jaaj ne haragudjatok!! :)) Minden rendben volt, működik mindene és megvan mindene!!! :))) nagyon cuki volt, és KISLÁÁÁNY! :)) viszont egy árnyalatnyival több magzatvizet látott a doktornő, remélem, ez még nem olyan nagy gond. Szerdán megyek a saját dokimhoz, kíváncsi vagyok, ő mit mond majd. Remélem, addig normalizálódik. :) köszönöm, hogy drukkoltatok nekem!!! :) :)
2014. okt. 18. 22:19
9/10 anonim válasza:
Szia! Megint első! :D
Gratulálok a kislányhoz és örülök, hogy minden rendben. :) Ha van kedved írd majd meg, mit mondott a doki. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Na tegnap voltam a dokinál, és megnézte a méhszájat is. 3100 az eredmény. Megnyugtatott, hogy második babánál ez rendben van, szedjem tovább a magnerotot, de innentől mindig ellenőrizni fogja. :) köszönöm Mindenkinek, aki drukkolt!! :)
2014. okt. 23. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!