Végét járó kismamik hogy érzitek magatokat ebben a bolond időjárásban?
Figyelt kérdés
Itt egész éjjel esett az eső, reggel hó, 1-2 szünet, most jég. 39+1 hetes vagyok, eddig nemnagyon volt semmi jósló fájas, keményedés. Ehez képest ma nagyon feszül a hasam, a babám folyamatosan kidugdossa magát. 3 hete tettem le a magnéziumot, igen gondolkozok rajta, hogy beveszek 1 szemet, hogy ne legyen ilyen kellemetlen. Ha a szülés beindul, 1 szem még nem tartja gondolom vissza..
Ti hogy viseletek ezt az időjárást?
2021. febr. 8. 11:30
2/7 anonim válasza:
Én 38 hetes vagyok, jól viselem, bár sosem voltak gondjaim a frontokkal. Én nehezen döntöm el, hogy mit érzek vagy mit nem, keményedni inkább fizikai igénybevétel esetén szokott kicsit, mondjuk egy nagyobb sétálnál, de pl edzés közben egyáltalán nem. Mintha éreznék valamit, amire ráfogható, hogy jósló fájdalom, de bizonytalan vagyok benne, mert nem kimondottan fájdalmas, nagyon nagyon enyhe menstruáció szerű görcs, ami kb kettő sóhajra el is múlik (a menstruációim is mindig ilyenek voltak) és a derekamra sem tudom azt mondani, hogy leszakad, azt is csak pár percig érzem. Nekem is talán annyi a bajom, ahogy kinyomja magát, érzem, hogy feszülök szét, illetve nekem kéztőalagút szindrómám lett, amiatt éjszaka olyan 10x ébredek meg, annyira zsibbad. Én inkább csak türelmetlen vagyok már, mindent is megcsináltam, amit meg akartam, már alig tudom lekötni magam, se könyv, se film, se semmi nem foglal már le, és most kicsit érzem azt, hogy jó volna, ha nem lenne covid, mert beülnék egy mozira, vagy egy fincsi kacsamellre egy étteremben. Az emberek is körülöttem kicsit idegesítenek, bár én amúgy elég antiszociális vagyok és nem szeretem a nagy társaságot, sem azt, ha velem foglalkoznak, most meg ez az állandó "hogy vagy", "mid fáj", "nem kell izgulni (nem izgulok)", már senkit nem tudok felhívni anélkül, hogy ne kétségbe esetten vegye fel a telefont, hogy "MIVAN MIVAN", miközben csak annyit akarok kérdezni, hogy ő hogyan szokta csinálni az xy szószt.
3/7 A kérdező kommentje:
A végével teljesen együtt érzek😂 én is antiszociális lettem hála a munkának, és konkrétan már szegény anyum is kiidegel, megmozdulok már menne szülni 😂
2021. febr. 8. 12:13
4/7 anonim válasza:
Én kimondottan jól érzem magam, ma panaszkodtam a férjemnek, hogy nem is érzem magam terhesnek :D
5/7 anonim válasza:
#1: Én is nehezen tettem túl magam ezen a morbid elíráson. Pedig most már lehetőség van ellenőrizni a kérdést, mielőtt kiírják.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát ezer bocsánat, hogy vannak akik kiforgatják mások megfogalmazását. Érdekes, van aki értette és tudott normálisan válaszolni
2021. febr. 8. 17:07
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell kiforgatni azt, amit írsz, mert a "végét járja" szó szerint azt jelenti, hogy haldoklik, nincs más jelentése. Nézz utána, ha ez kérdés. Nyilván én is értem, hogy nem erre gondoltál, hanem inkább "végén járó", de akkor is nagyon bizarr elírás egy ilyen kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!