Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt 3 halvány pozitiv tesztem...

Volt 3 halvány pozitiv tesztem! Nem kellett nagyító lehetett látni egyből! Viszont ma 13dpon vagyok és egy csont negativ teszt?! Valószínű elindult valami de nem fejeződött be?

Figyelt kérdés
Gondolom ebből nemlesz már semmi..
2021. febr. 8. 10:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Kérdés, hogy a csont negatív teszt reggeli pisiből és 10-es teszttel volt?
2021. febr. 8. 12:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem reggeli pisiből,mert nemvolt itthon tesztem. Olyan 10óra körül csináltam sokadig pisiből. De a 3halvany pozi tesztemből is volt 1 olyan ami delutáni pisiből lett,bár ott visszatartottam egy darabig.
2021. febr. 8. 12:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kémiai az, ha elkezdett beágyazódni, volt hcg termelés is egy kicsi, de végül nem maradt meg. Normál esetben ilyenkor meg is jön időben a mensi, esetleg kicsit késhet. De ha mondjuk vérvétel alapján kiderül, hogy egyszer találnak hcg-t, aztán nem, akkor már a mensi előtt is kiderülhet, hogy kémiai terhesség volt.

Amúgy még én sem lennék 100%-ig biztos, hogy ebből nem lesz baba. Attól függően, hogy mennyit iszol, mikor pisiltél a teszt előtt, meg ilyenektől függhet az, hogy van-e annyi hcg a vizeletmintában, amit a teszt kimutat. Szóval szerintem csak akkor lehetsz biztos benne, hogy nem sikerült, ha megjön a mensid is tényleg. A negatívvá váló teszt csak valószínűsíti, hogy ez lesz. De a helyedben már nem tesztelgetnék tovább, hacsak nem késik mégis az a vérzés. Pénzpazarlás lenne, lényeges plusz infót nem nyújtanának az újabb tesztek.

2021. febr. 8. 14:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információt! Jó tudni,hogy lehet számítani más nőkre! Már nem tesztelek,holnap esedékes ugyhogy azt kivárom és majd kiderül! Sose késik,mindig normál 28napos ciklusaim vannak. Igaz a tüneteket nem érzem,ami már előtte 1 héttel jelentkezni szoktak,de lehet hogy most csak más lesz.
2021. febr. 8. 14:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Az mit jelent, hogy 13 dpon?
2021. febr. 8. 18:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Ovulacio utáni napok száma.
2021. febr. 8. 18:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Na időközben csináltál újabb tesztet kérdező? Lett végül változás?
2021. febr. 11. 08:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Szia csináltam nemvárt napjan,negativ. Mensim azota sincs..:/ Ez a 3.napja hogy késik. Meg ezt a hetet megvarom,es ha nemjon meg kerek idopontot a nogyogyaszomhoz:/
2021. febr. 11. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!