Volt 3 halvány pozitiv tesztem! Nem kellett nagyító lehetett látni egyből! Viszont ma 13dpon vagyok és egy csont negativ teszt?! Valószínű elindult valami de nem fejeződött be?
Kémiai az, ha elkezdett beágyazódni, volt hcg termelés is egy kicsi, de végül nem maradt meg. Normál esetben ilyenkor meg is jön időben a mensi, esetleg kicsit késhet. De ha mondjuk vérvétel alapján kiderül, hogy egyszer találnak hcg-t, aztán nem, akkor már a mensi előtt is kiderülhet, hogy kémiai terhesség volt.
Amúgy még én sem lennék 100%-ig biztos, hogy ebből nem lesz baba. Attól függően, hogy mennyit iszol, mikor pisiltél a teszt előtt, meg ilyenektől függhet az, hogy van-e annyi hcg a vizeletmintában, amit a teszt kimutat. Szóval szerintem csak akkor lehetsz biztos benne, hogy nem sikerült, ha megjön a mensid is tényleg. A negatívvá váló teszt csak valószínűsíti, hogy ez lesz. De a helyedben már nem tesztelgetnék tovább, hacsak nem késik mégis az a vérzés. Pénzpazarlás lenne, lényeges plusz infót nem nyújtanának az újabb tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!