Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes vagyok, tegnap...

21 hetes vagyok, tegnap vettünk angelsoundsot Nem találom a bebit. Hol lehet?

Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 16:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Sosem értettem hogy ha nem tud válaszolni a kérdésre mi a tökért válaszol feleslegesen.
2021. febr. 7. 17:03
 12/15 anonim ***** válasza:
21 hetesen meg boven van helye szoval kb barhol lehet. Nekem sokaig jobb oldalon volt kb feluton a csipom meg a koldok kozott. Aztan a bal oldalon talaltam meg. Nyugodtan hallgasd vegig a hasad, egy ponton kicsit forgasd meg az angelsound fejet is. Ha elolso fali a mehlepenyed akkor kicsit nehezebb megtalalni, de ha meghallod a lodobogas szeru hangot akkor megvan.
2021. febr. 7. 21:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, épp hogyan fekszik a baba. Nekem most fejvégű, ezért nagyjából bugyivonalnál találtam meg, középen, de érdemes kicsit oldalról is nézni, mindkét oldalt. A múlt héten viszont pont fordítva feküdt, fenn volt a feje és arccal a baloldalam felé nézett, ezért majdnem a köldököm magasságában, jobb oldalt találtam meg a szívhangot, szerintem egészen nekinyomódott a háta a méhem jobb oldalának.

Próbáld kitalálni a mozgása alapján, hogy hogyan fekszik, és próbálkozz több irányból is. A kütyüt lassan mozgasd csak, és ne rögtön a bőrödön csúsztasd, hanem ugyanabban a pontban kicsit billegtesd, hogy egy helyen nagyobb teret tudj ellenőrizni.

2021. febr. 8. 10:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Bugyi vonalába keresd,légy türelmes biztos meg fogod találni vele plusz használj uh zselét hozzá így jobban hallható filléres dolog megéri rá beruházni

Nekem is

Angelsound szivhanghallgato van 😊

2021. febr. 10. 10:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Én testápolót használtam szintén angelsound volt
2021. febr. 10. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!