21 hetes vagyok, tegnap vettünk angelsoundsot Nem találom a bebit. Hol lehet?
Attól függ, épp hogyan fekszik a baba. Nekem most fejvégű, ezért nagyjából bugyivonalnál találtam meg, középen, de érdemes kicsit oldalról is nézni, mindkét oldalt. A múlt héten viszont pont fordítva feküdt, fenn volt a feje és arccal a baloldalam felé nézett, ezért majdnem a köldököm magasságában, jobb oldalt találtam meg a szívhangot, szerintem egészen nekinyomódott a háta a méhem jobb oldalának.
Próbáld kitalálni a mozgása alapján, hogy hogyan fekszik, és próbálkozz több irányból is. A kütyüt lassan mozgasd csak, és ne rögtön a bőrödön csúsztasd, hanem ugyanabban a pontban kicsit billegtesd, hogy egy helyen nagyobb teret tudj ellenőrizni.
Bugyi vonalába keresd,légy türelmes biztos meg fogod találni vele plusz használj uh zselét hozzá így jobban hallható filléres dolog megéri rá beruházni
Nekem is
Angelsound szivhanghallgato van 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!