Használ/t valaki angelsounds szivhanghallgatót?
2szer használtam eddig,mind a kétszer megtalaltam a babót..És erdekes,hogy ugyan azon a helyen😊De közben még eleg sok furi hangot hallottam..a baba közelében ilyen bugyborgó hangot is hallottam,de csaknegysuer kétszer( most ez vicces ,de olyan hangot,mint amikor valaki belepukizik a vízbe😀) ..Az a baba mozgása lehet?
Azt is hallottam h lehet hallani a baba csuklásat is,olyat hallott már valaki?😊Azt hogyan tudom.megkulonboztetni a többi hangtól?
A bugyborgás a saját bélhangod. Mozognak a beleid, annak a hangja, megy bennük aminek menni kell.
A csuklás egy rendkívül szabályos, egyenlő időközönként hallható (később érezhető) dolog, így könnyen felismered.
Vigyázz mert a saját hasi artériád is megtalálhatod vele még könnyebben mint a babát, de az a te szívverésed. Az lassú. A babáé kétszer olyan gyors. Szóval ha nem őrült tempójú a dobogás, akkor az nem az.
Nalam tuti a mozgas volt a pukis hang. :D Ereztem is kesobb, amikor mar mozgott, es epp hallottam. :)
Csuklast soha nem hallgattam, mert siman lehet kesobb erezni, akkor meg mar nam hallgattam a szivhangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!