1/11 anonim válasza:
Ha először vagy várandós a 20 hét felé erezheted ha tobbedszer akkor akár már a 19 hét felé is erezheted (végig mozog, rúg csak ekkorra éri el azt a méretet hogy érezhető legyen) és ez a mozgás egészen a terminusig tart és csak akkor csökken le kisebb mértékben de akkor is érezni kell többször
2/11 anonim válasza:
Első babámat 16 hetes kor körül éreztem először, a másodikat 13-14 hetes kor körül.
3/11 anonim válasza:
Első terhességnél 17. Héten kezdtem érezni rendszeresen.
Viszont már a 13.héttöl éreztem furcsa dolgokat, de akkor még nem tudtam biztosra.
4/11 anonim válasza:
Elsőt 16. hét körül, másodikat 20 hét körül kezdtem érezni.
5/11 anonim válasza:
17. Héten éreztem valamit de akkor még nem voltam biztos benne majd 19-20. Hét körül már 100%ig biztos voltam benne hogy ő lesz az 😊
6/11 anonim válasza:
Én a 16-17. héten éreztem először. De nekem a hasam is nagyon gyorsan nő már a 10. héttől. A baba fekvésétől, a méhlepény helyzetétől, a hasfal vastagságától, a korábbi terhességek számától is függ, hogy ki mikor. Nálam első baba lesz, mellső fali méhlepénnyel.
25 hkm
8/11 anonim válasza:
Mindig lepontoznak, de akkor is 12 🤷🏼♀️
9/11 anonim válasza:
14 hetesen éreztem először. De persze akkor még nagyon kis gyengén és naponta csak egyszer kétszer.
10/11 anonim válasza:
16+1, első baba, mellső fali lepénnyel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!