Orvosom szerint aki nem bírja az utazásokat, az a terhessége alatt sokkal rosszabbul lesz, mint aki bírja, nálatok volt ilyen összefüggés?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek utazni, de autóval csak úgy bírok fél óránál többet menni, ha én vezetek. Rosszul vagyok hajón és repülőn is, gyakran hánytam is. A 2 terhességem alatt is 5 hónapig naponta többször hánytam, egész nap szédültem és fájt a fejem. Szóval nálam bevált amit állít. Nálatok?2021. febr. 5. 08:52
11/11 anonim válasza:
Én is rosszul vagyok, hacsak nem vezetek. Igazából nem lett rosszabb se jobb a terhességem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!