Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor tesztelt pozitívat...

Ki mikor tesztelt pozitívat menszesz elmaradásnak az 1. Napjától számolva?

Figyelt kérdés
5. Napja késik , szeretnénk babat , egy ideje próbalkozunk is . Nincsen mensi tüneteim sőt semmisem... a teszt igy ma az 5. Nap reggelén is negativnak bizonyult , szerintetek van még remény rá? Volt már így valaki? 2 het múlva megyek dokihoz .

2021. febr. 4. 13:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#8 vagyok, miért kellett lepontozni? Ezek szerint nem lehet valakinek késői ovuja? :D
2021. febr. 4. 16:59
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom ki pontozgat össze vissza😁😁

Miért ne lehetne késői ovuláció?Nem gyakori,de előfordulhat

2021. febr. 4. 17:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha csúszik az ovu, csúszik a mensi is, meg a késés is.
2021. febr. 4. 18:11
 14/17 A kérdező kommentje:
11# nem én voltam . Csajok lh tesztelek :) úgy hogy tuti hogy helyén volt az ovu . Édes anyammal beszéltem , és kepzeljetek az öcsémmel végig menstruálta a terhességet és! Nem volt egy pozitiv tesztje sem! Pedig mondhatni nem késői volt ő sem , én voltam túl korai áldás :D most 16éves a fiú 12 év van köztünk :)
2021. febr. 5. 01:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Kisfiammal 1 hét késés után lett halvány pozitív a tesztem.

Most a nemvart előtt 2 nappal erős pozitív.

2021. febr. 5. 08:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha végig menstruál minek csinált tesztet🤔

Azért ez a jelenség baromi ritka (csak itt gyakori a gykn)

Menj el akkor vérvételre, de szerintem ne él bele magad!

2021. febr. 5. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem normális, ha valaki “menstruál” terhesség közben. Hormonzavarra utalhat pl., de ha nincs is oka (a szervezet emlékszik a mensire) a vér akkor is kimoshatja a magzatot. Terhesség alatt semmilyen vérzés nem oké.

Az meg hogy a teszt nem mutatná ki nagyon-nagyon ritka. Ilyenkor a vizelet nem választ ki Hcg-t de ez tényleg minimális embernél van így. Vérben viszont akkor is jelen van, szóval akkor el kell menni egy vénvételre. De tudtommal lehet venni is vér alapú terhességi tesztet, de nem tudom mennyire megbízhtók.

2021. febr. 5. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!