Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szorongás, álmatlanság 30...

Szorongás, álmatlanság 30 hetesen?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt generalizált szorongással, depresszióval és álmatlansággal kezeltek, több évig jártam pszichiáterhez, szedtem gyógyszert, majd fokozatosan elhagytuk, tünetmentes lettem. Teltek az évek teljesen jól voltam, teherbe estem és eddig semmi bajom nem volt, viszont pár napja kijött ez a borzasztó lehangoltság, szorongás, álmatlanság. 🥺 Nem tudom mit tegyek, miért jött elő pont most? Nagyon féltem a kicsinket, nem akarom, hogy baja legyen emiatt, teljesen kivagyok. Valaki segítsen! 😭
2021. febr. 1. 23:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Üdv a szorongók táborában...Szerintem nem igazán lehet semmit kezdeni. Én próbálok pozitív könyveket olvasni, de a terhességnek normál esetben is velejárói a szorongás a hormonok miatt, az álmatlanságról ne is beszéljünk a harmadik trimeszterben
2021. febr. 1. 23:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is borzasztó álmatlan voltam, pedig azt hittem végig aludhatom a terhesseget.

Szerintem ne gondold túl, ezek a hormonok játékai.

2021. febr. 2. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!