Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy végre...

Mit csináljak, hogy végre eltudjak aludni?

Figyelt kérdés

Nyolcadikos lány vagyok és csak mellékesen holnap (vagyis már ma!) lesz az első iskolai nap.

Amúgy sem vagyok jó alvó, de most még jobban szorongok is mint általában. Nem akarok emberek közé menni, de természetesen muszáj lesz.

Próbáltam már hidegben, aztán melegben aludni, szellőztettem is (csak be kellett zárnom az ablakot mert esik és villámlik), 4-8-7-es légző gyakorlatot is próbáltam. Tényleg jó pár taktikát, trükköt megpróbáltam, de semmi. 6 körül ettem utoljára és 8:30 kor már ágyban voltam, de nem vagyok éhes.

Bocsi a kisregényért, van valami tippetek?

2020. szept. 1. 01:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakorizni szoktam az mindig elálmosít :D
2020. szept. 1. 01:36
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Ugyanebben a cipőben csak én már 35 vagyok. Holnap meló de nem jön az a fránya álom. Inni sincs kedvem. Van ma valami a levegőben...
2020. szept. 1. 01:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy beérsz a suliba rájössz hogy ugyanaz mint volt és fölös szorongani miatta. ;)
2020. szept. 1. 02:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen, egyébként mindig a legrosszabra gondolok, de annál amúgy mindig csak jobb lehet legalább.

Amúgy, sajna azót is ébren vagyok és hatkor kelnem kel :S

2020. szept. 1. 04:42
 5/7 anonim válasza:
Ugyanigy vagyok mint te. Semmit nem aludtam az éjjel. Olyan hajnali 2 fele meguntam a forgolodast es gondoltam olvasok egy kicsit wattpadon... Erre megszólal az ébresztőm... Kitartást a mai napra!
2020. szept. 1. 05:47
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
na mi lett??
2020. szept. 2. 07:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Elkéstem a suliból
2020. szept. 2. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!