Nem szedek terhes vitamint mert nem bírom lenyelni hányok mindentől napi többször. Lehet baja a babámnak?
Engem azzal cseszegetett mindenki, hogy nem eszek és a 16.hétig 7kg ment le rólam. Nem tehettem róla, semmit se kívántam, mintha folyamatosan tele lettem volna.
A baba elveszi a szervezetedből, ami neki kell tényleg. Maximum te leszel vitaminhiányos, de szülés után majd helyreállsz. Az egyedüli nagyon fontos dolog a folsav, meg a vas később, ha esetleg vashiány igazolódna labor alapján.
Keress valamit, amit meg bírsz enni/inni, valami biztosan van, abba törd bele, azzal szedd be.
Én nekem az epres joghurt volt az egyetlen, amit 3 hónapig ettem kizárólagosan, abba kevertem bele a vitaminokat.
Persze, hogy születtek egészséges babák, azokat akiket pár naposan eltemettek, arról nem szól a fáma, mert nem maradtak életben. Nem volt ultrahang, sem semmilyen szűrés. Nekem több baba született a távoli rokonságban nyitott hátgerinccel. Akkor azt sem tudták, hogy nagy valószínűséggel folsavhiány miatt alakult így.
Kérdező, azt javaslom, hogy fordulj orvoshoz, mert akkor esetleg nem kell vitamint szedni, ha megy az egészséges táplálkozás, de neked ez sem megy. Lehet, hogy pár vitamin injekció nem ártana, de azt orvos döntse el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!