Első trimeszteri piros vérzés: többszörös nyálkahártya leválással. hasonló tapasztalat van?
Valószínűleg hematóma okozza. Hogy elsodorja-e az embriót csak a szerencsén múlik.
Nekem is volt. Én hetekig véreztem, mi megúsztuk.
A leválás hematoma nélkül - rosszul tapad a lepény.
Nekem elsőnél volt progeszteron hiány, majd 1 kis helyen rosszul tapadt. 10x véreztem a végéig. Marokszámra szedtem a magnéziumot és pihentem. Lassan 6 éves a lányunk.
A másodiknál volt progeszteron hiány majd hematoma. Lassan 3 éves ő is.
Szerintetek átvészelheti a baba ha több helyen megindult a leválás?
Egész nap feküdtem, elvileg hétfőig ki kell derüljön, hogy megmarad-e vagy sem - ezt mondta az orvos. De ha hetfőig nem görcsölök és vèrzek tovább, akkor azokkal a leválásokkal mi lesz? Visszatapadnak?
Nekem is leválásom volt a 8.hettol, folyamatosan barnáztam. Ketszer verezgettem is.
Most mar a 12.hetben vagyok.
Sokat kellett pihennem, Progesteront szedtem en is napi 3x1- et. Most mar csak napi 1- et. Nekem is azt mondta a dokim, hogy ami levalt azt nem tudjak visszatapasztani, igy csak vartunk. De nagyon vigyaztam magunkra. Maradtam is itthon tappenzen, tenyleg csak a 9 eves lanyom vittem el az iskolaba es fekudtem is vissza.
Mar egy hete dolgozom, szerencsere minden rendben.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!