Ma töltöttem be a 28. hetet. A gerincem annyira fáj minden nap, hogy nem tudok feküdni, fáj a medencecsontom, de annyira, hogy csak lassan tudok felállni és testhelyzetet változtatni. Mára már a derekam is fáj. Mit csináljak?
Sejtem mit érzel, mert nekem van 4 törött csigolyám és izületi gyulladásom az egész testemben. Pont tegnap állt be nekem is a derekam, alig éltem...
Javasolni annyit tuodok, hogy mozogj, erősítsd a hátad, hasad, hogy ne a gerincedre nehezedjen a súly. Kérd ki spec doki tanácsát, menj terhestornára.
Kitartás és ne hanyagold el magad, annál rosszabb lesz. Lehet, az első mozgások erősítik a fájdalmat, de utána jobb lesz, hidd el:-)
Addig pedig nagyon óvatosan mozogj, mindig lassan, figylj oda, kapaszkodj mindenhol, ne tégy hirtelen mozdulatot.
Menj sétállni, ha feküdni nem tudsz, lassan , óvatosan sétálgass.
Koraszülés? Honnan vetted? Ne izgulj, teljesen normális amit érzel. Én is így voltam, alig bírtam megfordulni az ágyban.
Próbálj odafigyelni, hogy egyenesen tartsd magad, és ha teheted tornázz! A kilókkal meg vigyázz, mert az uccsó hónapban fog felszaladni még a java.
Én kb. 20 kg-ót híztam, 4 hónapja szültem és még csak most kezdenek feljönni a terhesség előtti farik, de még meg sem közelítem azt a külsőt. Na, de ez legyen a legkevesebb.
Beszélj a babócához sokat, megnyugtatja.
Kellemes babavárást kívánok!
Szia.
Èn ugyan így voltam eben az idöben.Most sem jobb,hidd el.Én voltam u´gy,hogy ülni sem bírtam 5 percnél tovább.Feküdni a bal oldalamon már egy hónapja nem tudok.
Nem lessz ezektöl a gondokt´l koraszülés.f
igyelj a tarta´sodra,ne görnyedj.Eljön még az is,ogy séta közben megállsz,mert nem bírsz majd tovább lépni.Minden féleképpen napi fél óra séta.
kellemes babavára´st.
35hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!