Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hetes terhes vagyok, terhess...

3 hetes terhes vagyok, terhességgel összefüghet hogy a bal oldalamon a medencecsontom felett szúrkálo, "kemény" érzést érzek? Milyen szervem található azon a tájékon? Félek, nehogy baj legyen!

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt meg hogy érted?

Olyan nincs, hogy 3 hetes terhes. A terhességet az utolsó menszesz első napjától számoljuk. 3 hetesen a baba még be sem ágyazódott, még a terhesteszt sem mutatja ki, egyszóval te semmiképpen nem tudhatsz róla!

Olyan van, hogy a baba három hete fogant, te meg öt hets terhes vagy. A kettő nem keverendő össze.

A medencecsont felett vese van.

2009. szept. 10. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
3 hetes? És ezt honnan tudod?
2009. szept. 10. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Én is tudtam már a 2.héten hogy terhes vagyok!Illetve sejtettem!Már akkor sok terhességre utaló tünetem volt és a 14. napom csináltam egy tesztet ami szellemcsíkos lett majd párnappal később olyat ami már pozítív!Szóval tudhatja!Mindenkinek másképp reagál a szervezete a terhességre,és ha nagyon szeretné és nagyon figyel a kezdetektöl tudhathja hogy babát vár!
2009. szept. 10. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Ami a te 14. napod, az gesztációs időben számolva a terhességnek már a negyedik hete.

Értsétek már meg a különbséget! A terhességet az utolsó vérzés első napjától számoljuk. A baba ehhez képest kb két héttel később fogan, azaz a baba kora két héttel kevesebb a terhesség koránál. 4 hetes terhesség=2 hetes baba, 40 hetes terhesség=38 hetes baba.

2009. szept. 10. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:

3 hetes "terhesség"=1 hetes baba. Még be sem ágyazódott, alig pár sejtből álló pici csomó. Nem lehet észlelni, hogy van, nincsenek tünetek, nincs még semmi, orvos sem tud róla, nem tudja igazolni.

Egy héttel később, amikor a baba már két hetes, a terhesség meg négy hetes, a vérzés már kimaradt, és van elegendő HCG hormon a szervezetben, hogy a terhesteszt pozitív legyen, akkor már igen, beszélhetünk terhességről. De az utolsó menszesz után 3 héttel még nem.

2009. szept. 10. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Honnan veszed a 3hetes terhességet??

Nekem a doki 6hetesen sem látott sokat, azt mondta, hogy még bármi lehet az, amit lát...

Nekem még akkor sem volt szurkálós tünetem, nemhogy 3hetesen!!

2009. szept. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!